Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Love Botz - Bangin Bench Sex Chair

kr 1 709 kr 1 899
Spar 10%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
9553
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sett inn favorittdildoen og få tidenes beste ridetur! Bangin Bench gir deg uendelige muligheter for heftig sex. Det elastiske setet gjør det enkelt å gynge opp og ned på en deilig dildo eller på din partner! Dildofestet er avtagbart slik at dere kan bruke stolen sammen, enten for å gjøre ridestillingen mer behagelig eller for å ri på ansiktet til din partner.

Bangin Bench leveres uten dildo, se anbefalt tilbehør for noen gode tips fra oss. Du kan selvfølgelig bruke de fleste andre dildoer så lenge de har en sugekopp eller en bred base for å feste den på stolen. Stolen inkluderer et dildofeste som settes over dildoen og holder den på plass. Det myke setet er åpent i midten slik at dildoen treffer der den skal. Setet består av to elastiske bånd som hjelper deg få riktig tempo og gjør det mer behagelig å ri på dildoen din.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Love Botz - Bangin Bench Sex Chair
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Love Botz - Bangin Bench Sex Chair ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Andy om Love Botz - Bangin Bench Sex Chair
Vurdering
Det har aldri vært mer deiligere, enklere og ikkje mer komfetabel å bruke denne, damen er kjempe fornøyd. Nå slipper hun å ha vondt i knærene, og bli sliten. Jeg anbefaler dette produktet som ønsker deilig og langvarig sex.

P.S kan brukes som krakk/fotstøtte )
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Love Botz - Bangin Bench Sex Chair
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.