Love Botz - Bangin Bench Sex Chair - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Love Botz - Bangin Bench Sex Chair

kr 1 395
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
9553
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sett inn favorittdildoen og få tidenes beste ridetur! Bangin Bench gir deg uendelige muligheter for heftig sex. Det elastiske setet gjør det enkelt å gynge opp og ned på en deilig dildo eller på din partner! Dildofestet er avtagbart slik at dere kan bruke stolen sammen, enten for å gjøre ridestillingen mer behagelig eller for å ri på ansiktet til din partner.

Bangin Bench leveres uten dildo, se anbefalt tilbehør for noen gode tips fra oss. Du kan selvfølgelig bruke de fleste andre dildoer så lenge de har en sugekopp eller en bred base for å feste den på stolen. Stolen inkluderer et dildofeste som settes over dildoen og holder den på plass. Det myke setet er åpent i midten slik at dildoen treffer der den skal. Setet består av to elastiske bånd som hjelper deg få riktig tempo og gjør det mer behagelig å ri på dildoen din.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Love Botz - Bangin Bench Sex Chair
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Love Botz - Bangin Bench Sex Chair. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Love Botz - Bangin Bench Sex Chair
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!