Saffron Strap-On Belte - Sportsheets - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Saffron Strap-On Belte - Sportsheets

kr 398
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
11034
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Uansett hvordan du gjør det, gjør det med stil! Strap-On belte med komfortabel passform og ekstra brede remmer så du kan nyte penetrering og pegging uten ubehag. Beltet passer de aller fleste dildoer med sugekopp eller bred base, du får med 3 stk. O-ringer i ulike størrelser som holder dildoen godt på plass.

Strap-On beltet er laget i vegansk lær med røde paneler og sorte detaljer. Bak dildo-festet er det sydd inn en kanal hvor du kan legge din beste klitoris-vibrator, så får du også litt ekstra stimulering. Beltet er justerbart og passer alle med livvidde opptil 152 cm.

NB: Dildo er ikke inkludert, se under for noen av våre anbefalinger.

Saffron-serien fra Sportsheets gir deg høy kvalitet til meget gode priser. Utforsk egne grenser og lev ut dine mest intense fantasier med Saffrons unike produkter for lekne par.

Spesifikasjoner

 • Livvidde: opptil 152 cm
 • Materiale: PU lær, ABS-plast og TPR-gummi.

Inkludert i esken

 • Saffron Strap-On Belte
 • 3 stk. O-ringer (3,8 - 5,0 cm)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Saffron Strap-On Belte - Sportsheets. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Saffron Strap-On Belte - Sportsheets
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!