True Sculpture Strap-On - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

True Sculpture Strap-On

kr 398
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (7)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
5192
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Komfortabel Strap-On med realistisk form og 3-trinns vibrering! Dildoen er formet i myk gummi og har realistiske detaljer for økt stimulering. Den er deilige 17,8 cm lang og er koblet til en fjernkontroll for enklere styring av vibrasjonene. True Sculpture har et veldig komfortabelt belte med brede puter.

True Sculpture dildoen kan tas ut av remmene og brukes alene hvis du ønsker det, men den beste opplevelsen får du med en partner! Husk glidemiddel, all sex blir bedre med god glid.

Spesifikasjoner

 • Strap On
 • Lengde: ca. 17,8 cm
 • Tykkelse: ca. 4,5 cm
 • Batteri: 3 stk. AA-batterier (ikke inkludert)
 • Materiale: TPR-gummi

Inkludert i esken

 • True Sculpture Strap-On
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 7 )

Våre kunder har vurdert True Sculpture Strap-On ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Anno nym om True Sculpture Strap-On
Vurdering
Jeg og frøkna kjøpte denne for å oppgradere peggingen litt fra en liten sak vi starta med.. Denne egner seg nok mer til vaginale leker da den er veldig myk og dermed vanskelig å få til å entre.
Men når vi først fikk lurt den inn så var det en god opplevelse :D
Kommer nok til å kjøpe en litt mindre og stivere dildo og se om den kan festes med samme ringen så får hun bruke den medfølgende som sin egen vibrator
Totten om True Sculpture Strap-On
Vurdering
Denne sitter godt. Hun kan jobbe og jukke uten å tenke på at den forskyver seg eller noe. Flott størrelse og det blir et imponerende skue. Female empowerment. Selve penisen virker høykvalitet og elastisk. Og når den først er inne så jobber den fint. God, myk og skånsom mot det indre.
Krever litt samarbeid for å jobbe inn tuppen hvis man, som oss, er helt nybegynnere på pegging.
aklemmet om True Sculpture Strap-On
Vurdering
Meget godt fornøyd første gang vi byttet roller og jeg knullet han
Mr. Lovalova om True Sculpture Strap-On
Vurdering
Ganske bra med tanke på pris, belte er ikke topp kvalitet men det funker. Dildoen føles utrolig bra og er veldig realistisk.
Man2Woman om True Sculpture Strap-On
Vurdering
Dildoen er myk, glatt, velformet og passe stiv. Den er stor og føles veldig ekte under aktens hete. Digg å bruke til å veksle mellom egen kuk og strapon-dildoen, for han og henne. Kvaliteten på denne var veldig bra! Veldig positivt overrasket med tanke på prisen!
women2women om True Sculpture Strap-On
Vurdering
Har prøvd mange varianter av strap on, men denne slår de alle.En perfekt kukk med ett meget bra belte. Alt sitter perfekt på. Her er det bare å kose seg med eller uten vibrator.
BlackSheep om True Sculpture Strap-On
Vurdering
Denne strapon-en er bare helt nydelig! Akkurat riktig størrelse for par som skal prøve "rollebytte" for aller første gang:) For menn som ikke er helt keen på en dildo i baken som virker ekte er denne perfekt med sin "jentete" farge, men alikevel med tydelige årer og naturtro "kukhode";)
Etter vi kjøpte denne har jeg ikke vært inne i henne en eneste gang...! Vibrasjonen har vi ikke fått til å virke enda, mulig den er defekt, men hvem trenger vel det uansett?
Rett og slett DEILIG for begge:D
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

True Sculpture Strap-On
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X