Crazy Performer - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 20. juni.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 20.06!

Crazy Performer

kr 349
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
4496
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Crazy Performerer en avansert vibrator med tilhørende fjernkontroll. Den er 22,9 cm lang og veldig naturtro. Den haret markert hode som gjør følelsen ekstra følsom og 3 vibreringshastigheter og en sugekopp som kan festes hvor du måtte ønske. Den høyeste vibreringen er veldig intens og den sammen med at den både ser og føles naturtro gir en deilig opplevelse av en ekte partner mellom bena:) En motor som sitter helt i toppen av skaftet gjør det ekstra følsomt.... Og den er jo alltid klar når du er det:) NB: Glidemiddel: Alle ’’leketøy’’ vil forandre karakter fra BRA til GOD, ved bruk av et godt glidemiddel. Materiale: Jelly Farge: Hudfarge Lengde: 22,9 cm Diameter: Ca 5 cm Omkrets: Ca 14 øverst og ca 14 cm på midten Batterier: 3 AA Tilbehør: Vask/Hygiene: Det anbefales at alle intim-leketøy vaskes og desinfiseres etter bruk for å unngå at det dannes bakterier. I tillegg anbefales det å desinfisere leken på nytt før bruk.

Inkludert i esken

  • Crazy Performer
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Crazy Performer ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
torbjed om Crazy Performer
Vurdering
Nyyyyyyyyyyyydelig
Linda om Crazy Performer
Vurdering
Denne er virkelig gigantisk!
Jeg synes den var for hard og rillene føltes som om de kuttet meg i skjeden.
Sugekoppen er utrolig god da.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Crazy Performer
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.