Sweet Stimulator - Lilla m/lys - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Sweet Stimulator - Lilla m/lys

kr 45 kr 149
Spar 70%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
4037
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sweet Stimulator – Lilla m/lys: Dette er vibratoren for deg som kanskje vil oppleve noe ekstra på turen? Da den er liten er den lett å putte i lommen og det at den er vanntett gjør den like morsom under som over vannet... NB: Glidemiddel: Alle ’’leketøy’’ vil forandre karakter fra BRA til GOD, ved bruk av et godt glidemiddel. Materiale: Plastikk. Farge: Lilla. Lengde: 18 cm. Diameter: 2,5 cm. Batterier: 2 x AA (ikke inkl.) Vask/ hygiene: Det anbefales at alle intim-leketøy vaskes og desinfiseres etter bruk for å unngå at det dannes bakterier. I tillegg anbefales det å desinfisere leken på nytt før bruk. Vaskes i mildt såpevann (intimsåpe) og klapptørkes. Desinfiseres ved å påføre egnet rens etter vask og på nytt ca.5 min før bruk.

Inkludert i esken

  • Sweet Stimulator - Lilla m/lys
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Sweet Stimulator - Lilla m/lys ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
smurf om Sweet Stimulator - Lilla m/lys
Vurdering
Jeg og min kone synes den er alt for bråkete , høres ut som en påhengsmotor
beij79 om Sweet Stimulator - Lilla m/lys
Vurdering
En fin sak når samboeren er bortreist !
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sweet Stimulator - Lilla m/lys
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.