Womanizer Liberty Klitorisstimulator Red Wine - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Womanizer Liberty Klitorisstimulator

kr 965
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (5)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Red Wine
10562
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Womanizer Liberty stimulerer klitoris med trykkbølger - nyt fantastiske orgasmer når du vil!

Produktinformasjon

Vår nyeste Womanizer med Pleasure Air Technology som stimulerer klitoris med trykkbølger! Womanizer Liberty kommer i en hendig reisestørrelse med magnetisk deksel for deg som vil ha den med deg overalt, men den har fortsatt den fantastiske Womanizer-effekten.

Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. Womanizer Liberty har 6 ulike intensitetsnivåer for variert stimulering, du velger selv om du vil nyte myke og rolige pulseringer eller komme på rekordtid med dype og intense bølger du kjenner gjennom hele kroppen! Womanizer Liberty er sprutsikker og kan fint nytes i dusjen.

Womanizer Liberty har samme avanserte teknologi som Womanizer Premium og Classic. I bruk er den relativt stillegående, spesielt når du legger den mot klitoris. Merk at Womanizer Liberty slår seg av automatisk etter 30 minutter for å unngå overoppheting. Når motoren har fått kjølt seg ned en liten stund er den klar for bruk igjen.

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer Liberty er mindre, enklere og like stillegående som sine større søsken - ser du etter en liten og effektiv klitorisstimulator er Liberty vårt førstevalg!

Spesifikasjoner

 • Womanizer fra Womanizer
 • Lengde: ca. 10,4 cm
 • Bredde: ca. 5,5 cm
 • Vekt: ca. 90 g
 • Batteritid: ca. 120 min (60 min ladetid)
 • Materiale: Womanizer Liberty i ABS-plast, klitorishetter i ren silikon.

Inkludert i esken

 • Womanizer Liberty
 • Magnetisk deksel
 • 2 stk. silikonhetter
 • USB-ladekabel
 • Oppbevaringspose
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 5 )

Våre kunder har vurdert Womanizer Liberty Klitorisstimulator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kvinne33 om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Denne her er så fantastisk! Utrolig praktisk at den er såpass liten i størrelse! Veldig lett å ta med i lek med kjæresten min uten at den er i veien på noen måte!🤩
Lillemor om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Vurderte lenge og vel på å kjøpe denne, ut ifra anmeldelser og reklamer så virket den for god til å være sann.

Well, den er alt jeg kunne drømme om og mer. Rett og slett Ah-maze-ing, med hovedtyngden på Ah!

Tips ha et håndkle liggende klart, for dette kan bli vått!
Enja om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Pga medisiner tar det lang tid for meg å "komme i mål". Med denne gikk det på under et minutt! Jeg brukte et av de laveste trinnene, da jeg er veldig følsom. Anbefales på det varmeste ❤
Luring om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Kjøpte denne etter å ha lest noen reviews.

Først Jeg har kjøpt noen leketøy til min samboer og meg, alt fra «store» dildoer til vibratoregg og penishylser. Reaksjonen etter å ha prøvd de innkjøpene var noe laber og det ga ikke noe mersmak selv etter å ha prøvd gjentatte ganger.

Jeg presenterte denne for min samboer etter noe forspill og reaksjonen kan beskrives som skeptisk. Men etter å ha brukt den i 1-2 minutter fant hun «punktet» hvor hun skulle holde den og innen 2 minutter så fikk hun en av de sterkeste orgasmene jeg har sett og for første gang ga det mersmak, noe i overkant av hva som kanskje var forventet og gleden til å bruke videre den var entusiastisk og overraskende.stor.
Liselotte om Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Vurdering
Denne redda sexlivet mitt. Jeg fikk ikke orgasme før jeg var 32, og jeg kan takke womanizer for det! Den er litt dyr, men det er verdt det!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!