Naughty Bits™ Butt Balls Analkuler - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Naughty Bits™ Butt Balls Analkuler

kr 279
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12061
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Gylden marmorering og deilig økning i størrelse. Booty Beads skiller seg ut i nattbordsskuffen!

Produktinformasjon

The Naughty Bits™ Butt Balls Booty Beads er analkuler laget for alle dine analbehov i deilig silikon silikon, koniske perler og enkel løkke i enden.

Analpluggen har en solid o-formet løkke for behagelig innsetting, spennende stimulering og sikker, skånsom fjerning. Perfekt for både nybegynnere og erotiske eksperter, og kulene øker i omkrets for å intensivere gleden.

Naughty Bits™ -kolleksjonen er laget for å skille seg ut i hvilken som helst nattbordskuff med sitt iøynefallende design og deilige orgasmeegenskaper. Det ultramyke silikonet og det gyldne marmorerte mønsteret på analpluggen vil gjøre selv den mest stilige elskeren smilende, både før og etter.

Spesifikasjoner

 • Analkuler
 • Lengde: ca. 11,50 cm
 • Tykkelse: ca. 1,8 - 2,8 cm
 • Materiale: silikon

Inkludert i esken

 • Naughty Bits™ Butt Balls Analkuler
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Naughty Bits™ Butt Balls Analkuler. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Naughty Bits™ Butt Balls Analkuler
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X