Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Sexleketøy med Appkontroll

Avanserte sexleketøy gir deg muligheter du bare har drømt om! Appkontroll lar deg sette opp egne vibrasjonsrytmer, lar vibratoren stimulere deg i takt med musikken du hører på, eller hva med å gi en partner kontrollen - selv fra andre siden av verden? Disse produktene gir deg uendelige muligheter for fantastisk nytelse! Nytelse.no har utvalget, prøv fremtidens sexleketøy du også!
Sortering: Bestselgere
Leter du etter nye måter å krydre sexlivet på? App-kontrollerte sexleketøy er her for å bringe fantasiene dine til live på innovative måter. Ta gleden i egne hender - eller snarere smarttelefonen din - med et bredt utvalg av tilkoblede vibratorer, ringer og andre intime enheter.
Fjernstyrte sexleketøy lar deg og partneren din nyte spenningen av intimitet på lang avstand, selv når dere er fra hverandre. Bare last ned den kompatible appen til enhetene dine og koble til leketøyet for å ta kontroll fra hvor som helst. Enten du leter etter en grunnleggende vibrator med app-tilkobling eller en avansert bærbar leke med flere funksjoner og mønstre, er det mange alternativer for både single og par.
App-kontrollerte vibratorer lar deg justere hastigheten, rytmen og pulseringen til leketøyet ditt fra smarttelefonskjermen for en helt tilpasset opplevelse. Synkroniser med partnerens enhet for å erte og glede hverandre samtidig – en moderne versjon av intimitet på lang avstand.
En verden av app-aktiverte voksenfornøyelser har bare så vidt begynt. Fra vibratorer og ringer til plugger og hylser, den nyeste generasjonen av tilkoblede sexleketøy er designet for å bringe deg og partneren din nærmere hverandre – bokstavelig og billedlig. Så last ned en kompatibel app, par den med fjernkontrollleketøyet ditt, og gjør deg klar for livets tur – alt fra smarttelefonen din.
Les mer