Skinnmaske m/munnball - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 22. mai.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 22.05!

Skinnmaske m/munnball

kr 498
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
7787
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Dette er masken for deg som liker det lille ekstra! Masken i lærimitasjon er av den røffere typen med knyting bak. Øye- og munnbind festet med solide spenner. Det er også inkludert en munnball som kan brukes sammen med eller i stedet for munnbindet. Masken er laget for deg som er erfaren innen SM/bondage, bruk gjerne masken sammen med andre bondageprodukter for en komplett opplevelse.

Tar du på deg en maske som dette stenger du av noen av sansene. Når en sans fjernes, blir de andre sterkere! Denne masken åpner en helt ny verden og passer perfekt til deg som liker å utforske nye ting.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Maske
  • Øye- og munnbind
  • Munnball
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Skinnmaske m/munnball. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Skinnmaske m/munnball
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!