Fifty Shades Freed - Cherished Collection Kilefjær - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 1. august.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 01.08!

Fifty Shades Freed - Cherished Collection Kilefjær

kr 174 kr 290
Spar 40%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
11734
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Denne kilefjæren fra Fift Shades of Grey sin Cherished-Kolleksjon er bare helt nydelig og utrolig deilig til forspill! Lek deg med følelsen av mykehet og pirrende kiling. Før de myke lilla fjærene over partnerens eller din egen hud og nyt den intense følelsen det gir!

Håndtaket er laget i en delikat rosegull-farge, Fifty shades of Grey logo og en krone ytterst på tuppen. Både fin å se på og et intenst deilig tilbehør til forspillet! Fjæren kommer i en flott lilla konvolutt-pose med Fifty shades of Grey logo og knyting. Denne kan du la ligge fremme uten at noen vet hva du egentlig bruker den til!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades Freed - Cherished Collection Kilefjær
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades Freed - Cherished Collection Kilefjær. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades Freed - Cherished Collection Kilefjær
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om personvern og cookies.
Den er grei!