Basix Dildo - Fat Boy Hud - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Basix Dildo - Fat Boy

kr 449
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Farge:
Varenr.:
2+ på lager
Hud
6932
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fat Boy er dildoen for deg som vil ha noe helt spesielt; den er ca. 25 cm lang og skaftet er ca. 5,5 cm tykt. Dildoen har en solid "fot" og er støpt med deilige riller og ujevnheter - akkurat som en ekte penis! Basix Rubber Works serien fra Pipedream er laget i ekte, allergivennlig amerikansk gummi uten ftalater eller latex. Dildoene finnes i flere størrelser og fasonger, slik at du kan velge akkurat den dildoen som passer deg best.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Basix Dildo - Fat Boy
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Basix Dildo - Fat Boy ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mann 38 om Basix Dildo - Fat Boy
Vurdering
Kjøpte denne til kona, hun liker den meget godt, eneste minus er den sterke lukten.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Basix Dildo - Fat Boy
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!