King Cock Triple Density Dildo 6'' (15 cm) Hud - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

King Cock Triple Density Dildo 6'' (15 cm)

kr 449
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Hud
11574
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

King Cock Triple Density er en svært naturtro dildo med en hard kjerne, supermyk overflate og en solid sugekopp! Her får du en realistisk dildo med en litt tykkere stav for deg som elsker følelsen av å bli fylt helt opp - perfekt både for nybegynnere og erfarne!

Den solide sugekoppen gir ekstra godt hold på alle glatte overflater, her er det bare å prøve seg frem med nye og varierte posisjoner! Sugekoppen lar deg også kombinere King Cock Triple Density med alle vanlige strap-on belter.

King Cock Triple Density er en av våre mest realistiske dildoer med en myk og naturtro overflate rundt en hardere indre kjerne - nyt samme følelse og fleksibilitet som en ekte penis!

Spesifikasjoner

 • Dildo fra King C
 • Lengde: ca. 24,1 cm
 • Lengde, stav: ca. 17,8 cm
 • Tykkelse: ca. 4,5 cm
 • Materiale: Fanta Flesh® (TPE)

Inkludert i esken

 • King Cock Triple Density Dildo 6'' (15 cm)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert King Cock Triple Density Dildo 6'' (15 cm) ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Erik om King Cock Triple Density Dildo 6'' (15 cm)
Vurdering
Denne ble kjøpt inn for bruk sammen med strapon. Materialet dildoen er laget av føles helt sinnsykt deilig og den glir deilig inn og ut.

Vi har brukt et par dildoer under strapon leken, men ingen av dem kan måle seg med denne. Dette er det deiligste jeg har blitt tatt med!

Lukk

Registrer din produktanmeldelse

King Cock Triple Density Dildo 6'' (15 cm)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!