Alga Glide Vannbasert Glidemiddel - Naturell - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Alga Glide Vannbasert Glidemiddel - Naturell

kr 129
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12202
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Alga glide gir perfekt glid og er et mykt og fyldig glidemiddel!

Produktinformasjon

Ved sex bør man alltid bruke et glidemiddel, enten det er solo eller med en deilig partner. Da er det vannbasert glidemiddelet Alga Glide et must.

Alga glide gir perfekt glid og er et mykt og fyldig glidemiddel som vil minske friksjon og øke nytelsen for alle parter. Dette glidemiddelet blir ikke klissete som mange andre, og kan brukes med latex og alle sexleketøy.

Alga Glide er basert på alger og de gode og sunne egenskapene vi vet er bra for kroppen. Nyt god sex med god samvittighet!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Alga Glide Vannbasert Glidemiddel - Naturell
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Alga Glide Vannbasert Glidemiddel - Naturell. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Alga Glide Vannbasert Glidemiddel - Naturell
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X