Rainbow Diamond Håndjern - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Rainbow Diamond Håndjern

kr 349
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
4560
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:
Her er et par flotte "eksklusive diamanthåndjern". De er tett besatt av "diamanter" og kommer i en flott sølvfarget eske med sort bunn.

Produktinformasjon

Her er et par flotte "eksklusive diamanthåndjern". De er tett besatt av "diamanter" og kommer i en flott sølvfarget eske med sort bunn.

Rainbow Diamond er et par håndjern ei jente må ha:) De er fullt besatt av ”diamanter”.... Og vi vet vel alle at diamanter er en jentes beste venn:) De er kjempefine og kommer i en flott sølveske med sort bunn. Her er det bare og si til partneren at du vil ”arresteres” for disse håndjernene vil bare få det til og føles eksklusivt:) Pluss at det er vel kanskje ikke bare det du hadde i tankene:) Materiale: Jern Farge: Sølv

Inkludert i esken

  • Rainbow Diamond Håndjern
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Rainbow Diamond Håndjern ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
<3 om Rainbow Diamond Håndjern
Vurdering
Desse er veldig gode!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Rainbow Diamond Håndjern
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.