Smartballs Duo India Red - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Smartballs Duo

kr 279
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Farge:
Varenr.:
2+ på lager
India Red
7120
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Smartballs er laget for å stimulere, massere og stramme opp musklene i underlivet. Dette er kuler i meget høy kvalitet, med integrerte lodd som sørger for deilige vibrasjoner når du beveger kulene. Ved å trene musklene i underlivet (hovedsakelig PC-muskelen, som går fra skambeinet til halebeinet) kan du få bedre kontroll på urinflyt og mindre problemer ved barnefødsel, men ikke minst vil du kunne få et bedre sexliv. En veltrent PC-muskel vil gi bedre grep om penis, din partner vil få følelsen av at han passer "perfekt" inne i deg, og du vil få mer intense følelser når han beveger penis inne i deg. Noen minutters trening av PC-muskelen hver dag gir fort resultater, og når du kan trene og føle deg bra samtidig er ikke valget vanskelig.

Spesifikasjoner

 • Kegelkuler fra Fun Factory
 • Lengde: ca. 17,5 cm (ink. stropp)
 • Tykkelse: ca. 3,6 cm (ytterste kule ca. 3,2 cm)
 • Vekt: 74 g
 • Smartballs er laget av hudvennlig silikon med en kjerne av termoplast.

Inkludert i esken

 • Smartballs Duo
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Smartballs Duo ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
xtlsx om Smartballs Duo
Vurdering
Jeg kjøpte denne da jeg ville prøve å trene opp PC musklene . Jeg har riktig nok aldri vært gravid eller født så jeg vil jo si at denne smartballs duoen er alt for stor til meg . Så hvis du tenker på å kjøpe en å tenker at du skal starte med denne anbefaler jeg den å heller starte med den minste .
Men ellers bortsett fra det vil jeg si at dette er et godt produkt . Men jeg vil anbefale å bruke mye glide middel , hvis du ikke bruker det risikere du en av to ting . enten at det gjør vondt å få den opp eller at du ikke får den opp . Personlig ble jeg veldig tissetrengt pga denne ble liggende å presse på blæren min . I alle fall føltes det sånn.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Smartballs Duo
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!