Key by Jopen Nyx Bulletvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Key by Jopen Nyx Bulletvibrator

kr 463 kr 579
Spar 20%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12891
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Key by Jopen Nyx Bulletvibrator er en kraftig, myk og sofistikert nytelsesmaskin!

Produktinformasjon

Key by Jopen Nyx Bulletvibrator er en kraftig nytelsesmaskin, myk og sofistikert, som tilbyr 5 intense mønstre for den ultimate tilfredsstillelse! Den slanke, glasslignende kroppen til denne bulleten gjør at du føler deg heldig og tilfredsstilt hver natt. Bruk med eller uten den myke og luksuriøse, kroppssikre silikonhylsen som følger med.

Denne vanntette sensuelle skjønnheten er også så enkel å bruke. Bare hold inne knappen i 3 sekunder for å slå av når som helst. Den enkle trykkknappen i rustfri legering er like godt designet som resten av denne perfekte pakken! Den er hviskende stille og holder nytelsen din hemmelig hvis du ønsker det, eller om du deler den med en partner.

Den myke, lofrie oppbevaringsvesken som følger med Nyx, er det perfekte stedet å oppbevare din stimulerende følgesvenn. Like trygt som det er tilfredsstillende, er dette stilige massasjeapparatet fantastisk og forførende. Og det er bare en av de mange uforglemmelige produktene og stilene Jopen tilbyr.

Key Byx er bare en av de mange utrolige Jopen intimprodukter laget med din nytelse i tankene, og laget med høy kvalitetsmaterialer- og design - og ikke minst lidenskap.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Key by Jopen Nyx Bulletvibrator
  • Oppbevaringspose
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Key by Jopen Nyx Bulletvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Key by Jopen Nyx Bulletvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!