Satisfyer Pro 3 Vibration - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Pro 3 Vibration

kr 669
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10695
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Suger og vibrerer rundt klitoris!

Produktinformasjon

Satisfyer Pro 3 Vibration gjør alle dine fantasier til virkelighet - et nytt design gjør det enklere å holde sugevibrator mot klitoris, og nå får du også vibrering i én og samme enhet! Den myke silikonringen suger, pulserer og vibrerer mot klitoris for en fantastisk intens opplevelse.

Nyheten Satisfyer Pro 3 med vibrering har 11 ulike intensitetsnivåer på sugeeffekten, samt 10 ulike vibrasjonsrytmer med separate kontroller. Du kan altså velge om du vil ha både vibrering og sugeeffekt, eller bare én av delene.

Ringen som omslutter klitoris er laget i hudvennlig silikon med fløyelsmyk overflate som er svært enkel å rengjøre. Satisfyer Pro 3 er 100% vanntett slik at du kan bruke den i dusjen eller badekaret om du vil det. Ta kontrollen over din egen nytelse med Satisfyer Pro 3 Vibration!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Pro 3 Vibration
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Pro 3 Vibration. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Pro 3 Vibration
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!