Viamax Sensitive Gel 50 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Viamax Sensitive Gel 50 ml

kr 309
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
4657
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sensitive Gel er en orgasmekrem som øker følsomheten rundt klitoris og stimulerer kvinnens naturlige lystfølelse. 9 av 10 kvinner som bruker Viamax Sensitive Gel har rapportert om økt følsomhet og høyere seksuell tilfredsstillelse.

Nyere studier avslører at et mindretall av kvinner verden over oppnår orgasme ved et vanlig samleie. Over 46% av kvinnene i studiene sier de kun oppnår liten eller begrenset seksuell tilfredsstillelse ved vanlig stimulering, i motsetning til 97% for menn. Viamax Sensitive Gel påføres direkte på området rundt klitoris, og virker gjennom å øke blodtilførselen og forsterke den naturlige fuktighetsdannelsen ved seksuell stimulering. For deg som kvinne vil det resultere i økt følsomhet, bedre glid og en bedre opplevelse ved samleie eller kos på egen hånd.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Viamax Sensitive Gel 50 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Viamax Sensitive Gel 50 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Viamax Sensitive Gel 50 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!