Latex - Lange strømper - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Latex strømper Sexy strømper i latex.... Fint og pynte seg med en kveld dere skal ”ta dere litt av hverandre”.. Og du vil være litt ekstra sexy for partneren din. Kan jo enten bare ha på strømpene eller kompansere med sexy undertøy til... Eller om man velger også toppen og evt skjørt i latex:) Spesielt spennende og deilig om dere har en forkjærlighet for latex:) Varenummer: 4685 - Skjørt Varenummer: 2843 - Topp Varenummer: 1513 - Truse med fransk åpning Varenummer: 5738 - Korte hansker Varenummer: 5127 - Lange hansker Tips: Bruk Glaze Latexspray for den skinnende looken... Den har varenummer:1520

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Latex - Lange strømper
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Latex - Lange strømper. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Latex - Lange strømper
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.