Fantasy For Her - Body Massage-Her Massasjestav - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Fantasy For Her - Body Massage-Her Massasjestav

kr 449
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10349
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Deilig massasjestav med fleksibelt hode for intense orgasmer! Body Massage-Her er en relativt liten massasjestav du kan ha med deg overalt. De dype vibrasjonene lindrer ømme muskler og gir fantastisk stimulering mot klitoris eller brystvortene. Massasjestaven er oppladbar og 100% vanntett slik at du kan nyte den i dusjen eller badekaret, hva med en privat spa-opplevelse?

Body Massage-Her har en overflate i myk silikon, det brede og fleksible hodet gir dyp stimulering akkurat der det føles best. Velg mellom 10 ulike vibrasjonsrytmer for ekstra variert nytelse.

Fantasy For Her gir deg de beste sexleketøyene i høy kvalitet til gode priser. Det handler det hun vil ha - ekstra god effekt, økt komfort og 100% trygge materialer.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fantasy For Her Body Massage-Her
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fantasy For Her - Body Massage-Her Massasjestav. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fantasy For Her - Body Massage-Her Massasjestav
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!