Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Satisfyer Wand-er Woman Massasjestav

kr 579
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Hvit
11376
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Wand-er Woman massasjestav fra Satisfyer inviterer deg til en verden av avslappende nytelse. Kroppsmassasje, muskelavslappende og intens stimulering av klitoris - Wand-er Woman gjør alt! Det eksklusive designet i ren silikon er svært hygienisk og føles fløyelsmykt mot huden.

Wand-er Woman er en ekstra stor massasjestav med mye kraft. Det brede massasjehodet følger kroppens kurver med lindrende vibrasjoner, du kan velge mellom 10 ulike vibrasjonsrytmer og hele 5 styrkenivåer. Styrkenivå og vibrasjonsrytme kan kombineres for hele 50 forskjellige vibrasjonstyper! Staven har et kurvet håndtak som også er dekket av myk silikon slik at du får et godt grep om Wand-er Woman. Det beste av alt? Wand-er Woman er 100% vanntett og kan fint nytes i dusjen eller badekaret!

Satisfyer Wand-er Woman er en utrolig effekt massasjestav som med sin store størrelse og relativt høye vekt gir effektiv lindring av ømme muskler og intens stimulering av klitoris - prøv den du også!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Wand-er Woman
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Wand-er Woman Massasjestav. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Wand-er Woman Massasjestav
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.