KIIROO Feel Natalia Starr - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

KIIROO Feel Natalia Starr

kr 889
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
12554
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Du vil føle hver bevegelse gjort av Natalia i sanntid!

Produktinformasjon

Par din Feel Natalia hylse med Keon fra KIIROO for en interaktiv automatisert opplevelse du sent vil glemme. Du vil føle hvert trekk gjort av Natalia i sanntid. Når du kommer inn i Natalias univers vil du stønne og brøle og skrike navnet hennes!

Hylsen starter med en utsøkt stram åpning, som føles fantastisk å trenge inn i, og Feel Natalia lener seg med en gang inn i et ribbet design. Å ha et ribbemønster i tillegg til å ha en tettere åpning skaper en fantastisk penetrasjonsopplevelse!

Etter det første settet med ribber, ledes du inn i et stort sett med sfæriske ujevnheter. Siden disse ujevnhetene er større, er de veldig merkbare og gir en overdreven masserende følelse til den som måtte trenge inn. Herfra går vi tilbake til et lignende ribbemønster som vi hadde i begynnelsen, som gir samme flotte friksjonstype stimulering.

Deretter finner vi oss selv i å treffe et annet område med større ujevnheter som i hovedsak har samme design som det første området. Feel Natalia har en liten variasjon, men mønstrene den har føles bra og enda viktigere føles det flott å trenge i mellom.

Selv om det kun er to sett med stimulering internt, vil du ikke gå lei av å støte fra den ene til den andre, og så videre. Noen ganger er mindre mer, og det er det du vil finne med denne Feel-hylsen.

Spesifikasjoner

 • Masturbator fra KIIROO
 • Lengde: ca. 22,0 cm
 • Diameter: ca. 8,4 cm
 • Materiale: TPE-gummi, ABS-plast (etui)

Inkludert i esken

 • KIIROO Feel Natalia Starr
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert KIIROO Feel Natalia Starr. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

KIIROO Feel Natalia Starr
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!