Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Satisfyer Men Onaniprodukt

kr 449
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
10248
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Len deg tilbake og slapp av etter en slitsom dag på jobben. Satisfyer Men er det geniale leketøyet som gjør all jobben for deg – det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hva den skal gjøre! Dette leketøyet lar deg bestemme trykket selv, slik at du får det akkurat sånn du liker et. Den innovative regulatoren sørger for indre trykk for kraftig eller forsiktig vakuum.

Leketøyet suger til seg penisen på en intens og ubeskrivelig måte du aldri har opplevd! Den vil ta orgasmen din til nye høyder du ikke trodde var mulig. Stimuleringen med den supermyke innsiden og pumpefunksjonen må rett og slett bare oppleves. Du kan tilføre eller fjerne luft for å velge hvor trang du vil hun skal være.

Innsiden er laget av mykt og hudvennlig silikon som blir enda mer silkemykt med et vannbasert glidemiddel. Den er også enkel å rengjøre etter bruk.

Hvis det er noen som vet hvordan det perfekte høydepunktet føles, så er det pornolegenden Rocco Siffredi: Han har laget 1800 filmer, har hatt over 5000 kvinner - og én orgasme som var den beste av dem alle, nemlig med Satisfyer Men.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Men Onaniprodukt
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Satisfyer Men Onaniprodukt ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Konemor om Satisfyer Men Onaniprodukt
Vurdering
Vil gjerne gi 10 stjerner som kone fordi å se de orgasmene han får med denne er så tilfredsstillende. Den har vakum som man kan pumpe opp på siden av "skaftet" og pga det sender det han til en annen galakse. Det er sinnsyke orgasmer, og det er gøy å se på. Jeg som kone elsker den og er så glad for at jeg fikk for meg at jeg skulle kjøpe denne til han på årsdagen vår.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Men Onaniprodukt
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.