Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Tenga Flip Orb Strong Orange Crash Masturbator

kr 849
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
11174
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Sliter du med å få orgasme til vanlig anbefaler vi Tenga Flip Orb - en ekstra intens onanihylse!

Produktinformasjon

Tenga Flip Orb Strong er ekstra trang og intens! Flip Orb Strong har store kuler for mer effektiv stimulering av penis, omsluttet av et mykt materiale du vil elske å penetrere. Flip Orb Strongs moderne design inkluderer en base for enklere rengjøring og trykkpunkter slik at du selv bestemmer hvor trang hylsen skal være.

Tenga Flip Orb Strong har et tykkere og strammere materiale på innsiden, med større kuler som gir mer intens stimulering. Sliter du med å få orgasme til vanlig anbefaler vi Tenga Flip Orb og Flip Orb Strong - dette er noen av de mest intense onanihylsene for menn!

Selve hylsen kan brettes ut for enklere rengjøring og raskere tørking etter bruk, mens dekselet er åpent på sidene slik at du kan klemme rundt den myke hylsen så du får mer intens stimulering av penis. Et typisk problem med onanihylser for menn er at små nupper og riller ikke gjør så mye for opplevelsen, her har Tenga valgt å legge inn store kuler du virkelig kjenner presse mot og gli over penis når du bruker Flip Orb Strong.

Rengjøring er gjort på et blunk - brett ut hylsen, skyll over med lunkent vann og evt. litt vibratorrens, så setter du den i basen og lar den tørke en liten stund. Da er Flip Orb Strong alltid klar for neste runde.

NB: Tenga Flip Orb er designet for maksimal stimulering, det vil si at den er trangere enn tilsvarende onanihylser. Vi anbefaler et godt glidemiddel for den beste opplevelsen. Har du en over gjennomsnittet tykk penis vil Flip Orb kunne bli for trang, da anbefaler vi Tenga Spinner eller Crysta.

Spesifikasjoner

 • Masturbator fra Tenga
 • Lengde: ca. 17,8 cm
 • Lengde, kanal: ca. 14,0 cm
 • Bredde: ca. 8,6 cm
 • Materiale: Hylse i elastomer, deksel i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash Masturbator
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Tenga Flip Orb Strong Orange Crash Masturbator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
martin34 om Tenga Flip Orb Strong Orange Crash Masturbator
Vurdering
Jeg holdt ut ca to minutter første gang, denne masserer penisen din og det blir veldig "mye" følelse! Veldig deilig! Kom som et lyn, men gledet meg raskt til runde to, og tre, og fire...
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Tenga Flip Orb Strong Orange Crash Masturbator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.