Dr Roccos Penisring The Cox's Cog - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 1. august.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 01.08!

Dr Roccos Penisring The Cox's Cog

kr 179
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
10598
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Solid penisring som gir deg hardere og mer langvarige ereksjoner! The Cox's Cog er laget i kroppsvennlig silikon med et intrikat design som oser kvalitet. Den tykke ringen sitter godt rundt penis og lar deg holde ut lenger når du har sex.

En god penisring sørger for å holde ereksjonen på plass når du trenger den. Ringen settes rundt roten av penis når du har fått ereksjon, så vil blodet holdes i penis for en hardere og mer langvarig ereksjon. The Cox's Cog fra Dr Roccos Pleasure Emporium er en tykk og god penisring i myk silikon for økt komfort.

The Cox's Cog er en del av Dr Roccos Pleasure Emporium - en eksklusiv serie fra britiske Rocks-Off med sexleketøy i høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Dr Roccos Penisring The Cox's Cog
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Dr Roccos Penisring The Cox's Cog ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kar40 om Dr Roccos Penisring The Cox's Cog
Vurdering
Dette produkte kan anbefales... ga en ny dimensjon til min ereksjon. Kjæresten sa penis ble større og hardere en normalt. Den satt veldig bra. Anbefaler litt glidemiddel når den skal på. Er min første ring... men den blir fast og ikke den siste ringen som er på penise...
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Dr Roccos Penisring The Cox's Cog
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om personvern og cookies.
Den er grei!