Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

TM Performance 3X Penisringer

kr 139
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (4)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
10791
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Se hvor hard du kan bli og hvor lenge du kan holde på med TM Performance penisringer! Settet innholder 3 stk. myke ringer i ulike størrelser slik at du enkelt finner ringen som passer deg best. En penisring settes rundt roten av penis og gjør at du får en hardere og mer langvarig ereksjon. Økt blodtilførsel gjør også at penis blir mer følsom.

Spesifikasjoner

 • Penisring
 • Diameter: ca. 2,0 - 2,5 cm
 • Materiale: TPR-gummi

Inkludert i esken

 • TM Performance 3X Penisringer
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 4 )

Våre kunder har vurdert TM Performance 3X Penisringer ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
1ar om TM Performance 3X Penisringer
Vurdering
Meget godt fornøyd med disse. Ett must når jeg onanerer, en ekstra piff når jeg ruller ringen med kulene opp og ned skaftet..Den er ogaå helt konge å ha på under samleie, da blir penis virkelig hard, noe som min kone setter stor pris på..👍❤❤
Sasha og sjefen om TM Performance 3X Penisringer
Vurdering
Har aldri prøvd penisring før jeg prøvde denne. Jeg kjøpte denne billige varianten for morroskyld, men ble overrasket at noe som er så billig og lite kan fungere så bra og gjøre underverker.
Det ble en helt ny opplevelse for oss begge, jeg fikk en hardere og kraftigere ereksjon og holdt ut mye lengre. Første gang jeg prøvde fikk fruen 2 orgasmer før jeg kom. Orgasmen var helt fantastisk, den kjentes mye kraftigere enn vanlig.
Anbefales på det sterkeste å prøve en penisring!
1ar om TM Performance 3X Penisringer
Vurdering
Prøvde disse for en stund siden, og de var litt anderledes da jeg ofte lot ringen "rulle" opp og ned på penis..Absolutt noen å prøve..👍
ts93 om TM Performance 3X Penisringer
Vurdering
vi som par likte de veldig godt.
godt med de knottene på klitten for damen å stram nok for mannen. eneste minuset er at dem holder ikke så mange mnd men absolutt verdt det uansett
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

TM Performance 3X Penisringer
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.