Happy Rabbit Beaded G-punkt Rabbitvibrator Lilla - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Happy Rabbit Beaded G-punkt Rabbitvibrator

kr 999
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Lilla
11070
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:
Happy Rabbit med roterende kuler i staven! Beaded G-punkt rabbitvibrator gjør Happy Rabbit enda bedre med en tykk tupp for stimulering av G-punktet, roterende kuler i staven og en kraftig klitorisvibrator med pirrende kaninører.

Produktinformasjon

Happy Rabbit med roterende kuler i staven! Beaded G-punkt rabbitvibrator gjør Happy Rabbit enda bedre med en tykk tupp for stimulering av G-punktet, roterende kuler i staven og en kraftig klitorisvibrator med pirrende kaninører.

Med over 500.000 solgte rabbitvibratorer er Happy Rabbit en av verdens mest populære serier for kvinner. Beaded G-punkt rabbitvibrator har de deilige kaninørene med kraftige vibrasjoner, i tillegg til roterende kuler som stimulerer skjeden mens den tykke tuppen presser mot G-punktet. Beaded G-punkt rabbitvibrator er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret og enkel USB-lading slik at den alltid er klar for nye opplevelser.

Beaded G-punkt rabbitvibrator har 3 ulike rotasjonshastigheter på staven og klitorisvibratoren har 9 ulike vibrasjonsrytmer for variert nytelse. Du velger selv om du vil ha rotasjon og vibrasjoner samtidig eller hver for seg.

Happy Rabbit gir deg fantastiske orgasmer med fløyelsmyk silikon, kraftige vibrasjoner og et pirrende, ergonomisk design. Happy Rabbit gjør den ikoniske rabbitvibratoren til noe unikt - de myke kaninørene gir deg uslåelige orgasmer!

Happy Rabbits reiselås er slått på som standard, for å deaktivere den holder du bare begge knappene nede samtidig i et par sekunder. Det samme gjør du når du vil aktivere den igjen - det er lurt å gjøre før du putter den i bagasjen!

Spesifikasjoner

 • Rabbitvibrator fra Happy Rabbit
 • Lengde: ca. 24,1 cm
 • Lengde, stav: ca. 13,0 cm
 • Tykkelse: ca. 3,2 - 3,7 cm
 • Materiale: Silikon og Soft Touch ABS-plast

Inkludert i esken

 • Happy Rabbit Beaded G-punkt
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Happy Rabbit Beaded G-punkt Rabbitvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Tonje om Happy Rabbit Beaded G-punkt Rabbitvibrator
Vurdering
Du vil garantert bli fornøyd med denne, jeg elsket den! Den lager lyd, men ikke mer enn forventet. Jeg likte godt de roterende kulene og tuppen beveger seg slik at g-punktet blir massert. Skikkelig kult! Her er det en gavepakke til damer.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Happy Rabbit Beaded G-punkt Rabbitvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.