Happy Rabbit Curve Slim Rabbitvibrator Rosa - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Happy Rabbit Curve Slim Rabbitvibrator

kr 699
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Rosa
11072
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:
Happy Rabbit Curve Slim har en slankere stav med de samme intense vibrasjonene! Curve Slim er en tynnere utgave av Happy Rabbit for deg som ønsker deg en mer diskré og nybegynner-vennlig rabbitvibrator med samme fantastiske effekt som de tykkere modellene i serien.

Produktinformasjon

Happy Rabbit Curve Slim har en slankere stav med de samme intense vibrasjonene! Curve Slim er en tynnere utgave av Happy Rabbit for deg som ønsker deg en mer diskré og nybegynner-vennlig rabbitvibrator med samme fantastiske effekt som de tykkere modellene i serien.

Curve Slim fra Happy Rabbit har hele 15 ulike vibrasjonstyper; 3 styrkenivåer på hver av de to motorene og 9 ulike vibrasjonsrytmer i staven. Du velger selv om du vil ha vibrasjoner i staven eller mot klitoris samtidig eller hver for seg. Den myke staven har en buet tupp for enklere G-punkt stimulering. Curve Slim er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret, og enkel USB-lading gjør den perfekt på reiser. Alle modellene i Happy Rabbit-serien har også en kjekk reiselås slik at den ikke slår seg på bare du kommer borti en av knappene.

Happy Rabbit gir deg fantastiske orgasmer med fløyelsmyk silikon, kraftige vibrasjoner og et pirrende, ergonomisk design. Happy Rabbit gjør den ikoniske rabbitvibratoren til noe unikt - de myke kaninørene gir deg uslåelige orgasmer!

Happy Rabbits reiselås er slått på som standard, for å deaktivere den holder du bare begge knappene nede samtidig i et par sekunder. Det samme gjør du når du vil aktivere den igjen - det er lurt å gjøre før du putter den i bagasjen!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Happy Rabbit Slimline Curve
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Happy Rabbit Curve Slim Rabbitvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Rom 211 om Happy Rabbit Curve Slim Rabbitvibrator
Vurdering
Matt, myk overflate som ikke klistres til støv. Tung og god i hånda. Elsker å starte med vibrasjon på bare staven og så tease meg selv litt før jeg skrur på klitorisvibben og kommer igjen og igjen. Kraftige motorer og god batteritid.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Happy Rabbit Curve Slim Rabbitvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.