Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Rocks-Off Regala Rabbitvibrator

kr 849
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Sort
11223
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Rabbitvibratoren Regala fra britiske Rocks-Off har en fløyelsmyk overflate, sofistikerte linjer og et ergonomisk design for å kunne gi deg den ultimate orgasmen. Den elegante staven er kurvet mot G-punktet for ekstra stimulering samtidig som den tykke rabbitvibratoren presser ned mot klitoris.

De kraftige, uavhengige motorene gir deg unik og variert nytelse med 10 ulike vibrasjonstyper med individuelle kontroller for staven og klitorisvibratoren. Regala sender dype, sensuelle vibrasjoner gjennom staven, mot G-punktet og gjennom de små nuppene som dekker overflaten på klitorisvibratoren. Lukk øynene, ta en dyp pust og nyt Regalas intense stimulering.

Regala er 100% vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret. Rabbitvibratoren er oppladbar og gir opptil 3 timer med deilige vibrasjoner for hver lading. Hudvennlig og trygg silikon gir Regala en myk og behagelig overflate som også er enkel å rengjøre. Alt du trenger er inkludert i pakken.

Spesifikasjoner

 • Rabbitvibrator fra Rocks-Off
 • Lengde: ca. 22,0 cm
 • Lengde, stav: ca. 16,0 cm
 • Tykkelse: ca. 3,5 cm
 • Batteritid: opptil 3 timer
 • Materiale: silikon

Inkludert i esken

 • Rocks-Off Regala Rabbitvibrator
 • USB-ladekabel
 • Brukerveiledning (engelsk)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Rocks-Off Regala Rabbitvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Bonde om Rocks-Off Regala Rabbitvibrator
Vurdering
Liker den og vibrasjonene, men kan være litt hard på klitoris. Den svarte gjør glidemiddel og annet glidene svært synlig når jeg tar den ut.
Marium om Rocks-Off Regala Rabbitvibrator
Vurdering
Dette er absolutt noe nytt og annerledes! Vi har testet mye sexleketøy, og denne gir en helt annen og mer intens type orgasme. Hun lente seg tilbake og lukket øynene, mens jeg brukte rabbiten på henne. Det tok ikke mange sekundene før jeg traff blink og saftene fosset ut av henne. Dette var skikkelig gøy og annerledes! Full score fra oss
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Rocks-Off Regala Rabbitvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.