Womanizer Duo Rabbitvibrator Bordeaux - Rabbitvibrator - Nytelse.no
40 60 46 66
Kundeservice, man - fre 8-16

Raske og anonyme leveranser
Din trygghet er viktigst for oss
Nytelse.no er sertifisert hos Trygg E-handel
Womanizer Duo Rabbitvibrator Rabbitvibrator
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde

Womanizer Duo Rabbitvibrator Bordeaux

Lagerstatus: Bestilt fra leverandør
kr 1 998
Bestilt fra leverandør

Womanizer Duo Rabbitvibrator

Womanizer Duo er designet slik at både G-punkt og klitoris blir stimulert samtidig! Den unike Womanizer-funksjonen stimulerer klitoris med trykkbølger, mens den fleksible staven i myk silikon vibrerer mot G-punktet. Womanizer Duo er vanntett, oppladbar og utrolig effektiv!

Womanizers Pleasure Air™ teknologi bruker pulserende trykkbølger til å stimulerere klitoris. Kvinner verden over har fått nye og unike orgasmer med Womanizer. Med Womanizer Duo får du dobbel nytelse - trykkbølgene kombineres med deilige vibrasjoner fra den tykke staven. Velg mellom 12 ulike nivåer på trykkbølgene, 12 styrkenivåer på vibrasjonene og hele 10 ulike vibrasjonsrytmer! Du velger selv om du vil stimulere klitoris og G-punktet samtidig, eller hver for seg.

Womanizer Duo er svært stillegående takket være Smart Silence™ som slår av motoren når Duo ikke er i kontakt med huden. Dette er en funksjon du ellers kun finner i Womanizers toppmodell Womanizer Premium. Womanizer Duo er 100% vanntett (IPX7) for bruk i dusjen eller badekaret, og den har mer enn nok batteritid for så mange orgasmer du klarer!

En rabittvibrator er det perfekte sexleketøyet for deg som ønsker mest mulig stimuli, på enklest mulig måte. Rabbitvibratoren stimulerer klitoris, vaginalt og G-punktet - samtidig! Derfor er rabbitvibratoren det beste sexleketøyet for henne!

Spesifikasjoner:
Mål: ca. 20,3 x 5,8 x 8,8 cm (L x B x H)
Lengde, stav: ca. 11,0 cm
Tykkelse, stav: ca. 2,2 - 3,5 cm
Batteritid: ca. 120 min (120 min ladetid)
Materiale: Silikon og ABS-plast
Inkludert i esken:
- Womanizer Duo
- Ekstra silikonhette (Large)
- USB-ladekabel
- Oppbevaringspose

Anbefalt tilbehør - Womanizer Duo Rabbitvibrator

Andre kjøpte også

Kundekommentarer (2)

Vi mener selvfølgelig at Womanizer Duo Rabbitvibrator er et fantastisk produkt! Ønsker du flere synspunkter har vi mange flotte kunder som gjerne vil dele sine erfaringer med deg, under finner du alle kundekommentarer for dette produktet. Har du egne erfaringer du gjerne vil dele? Registrer kommentar
  • Tuva, 22. okt 2019
    Kundekommentarer
    Min beste seksuelle opplevelse noen sinne! Orgasmen min hadde så mye power at jeg er helt svett. Dette er noe helt annet enn den vanlige orgasmen, det kan jeg love dere!!!! Hele kroppen rista og jeg kan ikke beskrive denne maskinen som noe annet enn en drøm. Verdt hver eneste krone og litt til!
  • Amaze, 11. sep 2019
    Kundekommentarer
    Altsåå WoW, man blir nesten litt tom for ord..Denne er helt helt sinnsyk!! Ja den koster men er verdt pengene. 1 orgasmen kom etter ca 10 sek på laveste styrke etter det tok det rundt 2 min før neste kom osv. Orgasmen man får med denne er annerledes! mye dypere og lengre og etter man er ferdig kribler det fortsatt som du nesten er på Vei til å komme, du er kåt i lang tid etterpå! Eneste minuset er at den er litt stor og klumpete, men forståelig for å få til den kraften. Kast alle andre vibratorer og unn deg denne&#128525

Registrer kommentar

Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Har du erfaring med dette produktet kan du legge inn dine kommentarer under, både positive og negative erfaringer mottas med takk.
Karakter:
VÅRE MERKEVARER:
Facebook Instagram Youtube Snapchat
Følg oss og få de beste tilbudene!
Vi sender ut nyhetsbrev med gode tilbud, rabattkoder, nyheter og annet spennende innhold. Meld deg på du også!
Vi sender maksimum to nyhetsbrev i uken. Din informasjon vil ikke bli benyttet til andre formål. Du kan melde deg av igjen når som helst.
Firmainformasjon
Nytelse.no, Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand
Org. nr. 985891974

kundeservice@nytelse.no
Tlf. 40 60 46 66

facebook.com/NytelseAS

Om oss - Nytelse.no
Nytelse.no har siden 2003 levert erotiske produkter og homeparty over hele landet. Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. 15:00. Alle pakker er selvfølgelig helt anonyme uten informasjon om avsender.

Les mer om Nytelse.no

Vi godtar kun bestillinger fra personer som er over 18 år.
Alle modeller på denne siden var over 18 år når de ble avbildet.

© 2003 - 2019 Nytelse.no
PrisgarantiMiljøfyrtårn
Inspirasjon
Kundeinformasjon