Loveswing - Elskovshusken - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Den er den mest populære modellen i Europa. Den skiller seg ut med sine uendelige muligheter for komfortable, ligge-/sittestillinger. Her er det kun HANS og HENNES fantasi som setter begrensninger for valg av posisjoner. Flott leke til alle tenkelige stillinger for samleie, oralsex og masturbasjon. Her er HUN i HANS makt og kan oppleve ekstasens høyder gjennom å sveve fritt-flyvende...flyvehøyden kan raskt og enkelt tilpasses etter individuelle behov. Opplev den sexn du bare drømmer om...spillet, spenningen, lysten, opphisselsen og til slutt den utmattende orgasmen...c",) Leveres komplett med fjærer. På pakken vil du se en liten oversikt over noen stillinger du kan prøve. Men HUSK...her er det bare din egen fantasi som setter begrensninger...

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Loveswing - Elskovshusken
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 8 )

Våre kunder har vurdert Loveswing - Elskovshusken ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Madde om Loveswing - Elskovshusken
Vurdering
DET MESTE;)
Henrik G om Loveswing - Elskovshusken
Vurdering
Dette var verdt hver krone.

Her kan du holde på om og om og om og om igjen.
Henrik G....
Hege om Loveswing - Elskovshusken
Vurdering
Denne husken er virkeloig verdt å invistere i. Bare fantasien som stopper.
Den var "morsom" samtidig som den gjorde noen stillinger enklere enn å gjøre dem i sengen.
Lena Og Roger om Loveswing - Elskovshusken
Vurdering
vi likte den veldig godt. følte vi begge fikk mer nytelse, og roger kom til ordentlig og det ble en ubeskrivelig følelse :) den anbefales ;)
Svein om Loveswing - Elskovshusken
Vurdering
Helt fantastisk. Hun kom voldsomt og fik fornemmelsen
Wigo om Loveswing - Elskovshusken
Vurdering
dette satt kan du si , jeg har ikke snurret noen på penis før men her kan du justere slik at hun er rett over deg , og dette satt kan du si kan man gi syv hjerter?
Macho om Loveswing - Elskovshusken
Vurdering
Utrolig. Kom til på måter jeg ikke trodde var mulig!
Nina om Loveswing - Elskovshusken
Vurdering
Fikk følelsen av å være vektløs. Det var en deilig følelse. Bare "henge" der og bli tatt...
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Loveswing - Elskovshusken
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.