Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Sexrom Produkter - Blindfold & Pisker

  • Sexrom - de heteste produktene
  • Sexrom - bondagefavorittene
  • Sexrom - sexy undertøy
  • Sexrom - møbler
  • Sexrom - gags, collars og tilbehør
  • Alle produktene til ditt Sexrom!
Skjem bort fantasiene dine og skap ditt eget Sexrom med alt du trenger for en kinky kveld! Få partneren din til å erte og glede deg med sansedeprivasjon ved å bruke myke satengblindfold mens du opplever spenningen med faste piskeslag på huden din.
Et sexrom er et sted som lag deg utforske ditt eget sexliv, enten alene eller sammen med partner, med så mange eller så få kinks som du selv ønsker. For noen er sexrommet et helt rom, fult innredet med sexmøbler, husker, veggfester og det hele. For andre er det kanskje et hjørne av soverommet som transformeres til noe nytt ved å tenne noen lys, åpne en koffert eller skru av lyset. Valget er ditt.
Legg til en fjærkiler, en paddle eller et blindfold i lær for å oppleve nye sanseinntrykk under samleie. Enten du er interessert i skånsom lek, eller om du opplever eufori av slaglek, har vi garantert noe som passer til ethvert sexrom.
Vårt utvalg av luksuriøse pisker lar deg oppleve lett pisking eller mer intense økter etter ønske, mens bind for øynene gjør at de andre sansene dine blir forsterket. Så hengi deg til dine dypeste ønsker og begynn innredningen av ditt sexrom i dag!
Les mer