Main Squeeze - Girls of Social Media @viking.barbie - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Main Squeeze - Girls of Social Media @viking.barbie

kr 698
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11785
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Rett fra forsiden av Maxim, FHM og Playboy, og rett inn i Main Squeeze-serien. @viking.barbie er perfekt støpt til en hardcase stroker med variabelt trykk som du selv kan bestemme ved å trykke inn platene på siden!

Main Squeeze @viking.barbie er håndlaget i naturtro og ultrarealistisk ULTRASKYN og har et tett, strukturert interiør som varmes opp ved berøring og føles akkurat som ekte vare. På innsiden av sleeven til @viking.barbie finner du store nupper og solide riller - det vil si intens stimulering fra alle kanter. Hun har kanskje millioner av tilhengere, men i kveld er hun bare din.

Alle ULTRASKYN-sleeves har unike strukturerte interiør, noe som gjør opplevelsen din like unik som hver av våre sexy Main Squeeze-jenter. Hardshell-designet med dobbel hette fungerer også som et diskret reise- og oppbevaringsveske, og holder Main Squeeze frisk og klar!

Spesifikasjoner

 • Vagina fra Main Squeeze
 • Lengde: ca. 22,9 cm
 • Lengde, innvendig: ca. 22,1 cm
 • Bredde: ca. 8,4 cm
 • Materiale: ULTRASKYN, TPE og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Main Squeeze - Girls of Social Media @viking.barbie
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Main Squeeze - Girls of Social Media @viking.barbie ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Rampete gutt om Main Squeeze - Girls of Social Media @viking.barbie
Vurdering
Deilig materiale, kjennes helt ekte!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Main Squeeze - Girls of Social Media @viking.barbie
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X