Tenga Flip Orb Blue Rush Masturbator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Tenga Flip Orb Blue Rush Masturbator

kr 798
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11046
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Sliter du med å få orgasme til vanlig anbefaler vi Tenga Flip Orb - en ekstra intens onanihylse!

Produktinformasjon

Gi deg selv bedre sex med Tenga! Flip Orb har store kuler for mer effektiv stimulering av penis, omsluttet av et mykt materiale du vil elske å penetrere. Flip Orbs moderne design inkluderer en base for enklere rengjøring og trykkpunkter slik at du selv bestemmer hvor trang hylsen skal være.

Tenga Flip Orb er den nyeste modellen i Flip-serien, en av Tengas beste og mest populære serie med onanihylser for menn. Selve hylsen kan brettes ut for enklere rengjøring og raskere tørking etter bruk, mens dekselet er åpent på sidene slik at du kan klemme rundt den myke hylsen så du får mer intens stimulering av penis. Et typisk problem med onanihylser for menn er at små nupper og riller ikke gjør så mye for opplevelsen, her har Tenga valgt å legge inn store kuler du virkelig kjenner presse mot og gli over penis når du bruker Flip Orb.

Rengjøring er gjort på et blunk - brett ut hylsen, skyll over med lunkent vann og evt. litt vibratorrens, så setter du den i basen og lar den tørke en liten stund. Da er Flip Orb alltid klar for neste runde.

NB: Tenga Flip Orb er designet for maksimal stimulering, det vil si at den er trangere enn tilsvarende onanihylser. Vi anbefaler et godt glidemiddel for den beste opplevelsen. Har du en over gjennomsnittet tykk penis vil Flip Orb kunne bli for trang, da anbefaler vi Tenga Spinner eller Crysta.

Spesifikasjoner

 • Vagina fra Tenga
 • Lengde: ca. 17,8 cm
 • Lengde, kanal: ca. 14,0 cm
 • Bredde: ca. 8,6 cm
 • Materiale: Hylse i elastomer, deksel i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Tenga Flip Orb Blue Rush Masturbator
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Tenga Flip Orb Blue Rush Masturbator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
trolliord om Tenga Flip Orb Blue Rush Masturbator
Vurdering
Har en del forskjellige av denne typen, men dette er den eneste jeg bruker jevnlig. Vil ha den oransje også, bare synd dere ikke har den enda. Anbefales!
Jørn om Tenga Flip Orb Blue Rush Masturbator
Vurdering
Flip Orb er en av de beste hylsene jeg har prøvd. Du kjenner virkelig kulene mot penis, og det at du kan åpne hylsen gjør det enkelt å vaske og tørke den. Bedre enn noe annet jeg har prøvd, og det inkluderer Fleshlights. Kan være litt trang for de med stor penis, ellers helt konge.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Tenga Flip Orb Blue Rush Masturbator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!