Tenga Spinner 02 HEXA - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Tenga Spinner 02 HEXA

kr 398
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10625
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Snurrende onanihylse til knallpris! 02 HEXA sitter som støpt rundt penis.

Produktinformasjon

Tenga Spinner er en onanihylse uten om det vanlige - et unikt design gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned! Hånda blir aldri det samme etter dette!

Tenga Spinner har et diskré design og en kjekk oppbevaringsboks som også fungerer som tørkestativ etter bruk. De tre ulike modellene i Spinner-serien har ulike egenskaper; HEXA har et unikt mønster for intens stimulering, hylsen er middels trang og passer de aller fleste uansett penis-størrelse. Det gjennomsiktige designet er også perfekt for par som vil prøve noe nytt sammen.

Ser du etter noe enkelt og rimelig som gjør sex på egen hånd mye bedre er Tenga Spinner noe for deg. Her får du en komplett pakke, Tenga har til og med inkludert en prøvepakke på deres eget Hole Lotion glidemiddel!

Spesifikasjoner

 • Vagina fra Tenga
 • Maks. lengde: ca. 17,0 cm
 • Maks. diameter: ca. 5,5 cm
 • Materiale: Elastomer, deksel i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Tenga Spinner 02 HEXA
 • Prøvepakke med Tenga Hole Lotion Glidemiddel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Tenga Spinner 02 HEXA ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kassy om Tenga Spinner 02 HEXA
Vurdering
Denne var helt super! Kjøpte den til mannen min som første sexleketøy til han. Vi prøvde den i dusjen og det var storsuksess! Han sa at hexa-mønsteret var deilig og den var ekstremt lett å rengjøre etterpå! Anbefales!
Slick-y om Tenga Spinner 02 HEXA
Vurdering
Beste av tenga spinnerene jeg har, men samtidig litt for mye hype rundt produktet, samt de andre spinnerene. Som en masturbator du kan ta med nesten hvor som helst er den veldig Nice og kompakt, men til fast bruk i hjemmet kan jeg heller anbefale en "FMS To Go Deep Throat Sucker Mega Stroker"
Vagle om Tenga Spinner 02 HEXA
Vurdering
Fikk en av dama og den var veldig bra. Det er best når hun bruker den på meg, men nå bruker jeg heller den enn handa.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Tenga Spinner 02 HEXA
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!