Fifty Shades of Grey - Rechargeable Remote Control Egg - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades of Grey - Rechargeable Remote Control Egg

kr 998
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
7651
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fifty Shades of Grey - Rechargeable Remote Control Egg er et vibrerende egg til bruk for både han og henne. Egget er laget i silkemyk silikon og har en form som gjør at du kan tilfredsstilles vaginalt, analt og på klitoris.

Egget styres med en fjernkontroll som har en fantastisk kvalitet. Tester gjort på vårt hovedkontor viser at kontrollen kan brukes på opptil 30 meters avstand. Med fjernkontrollen kan du bytte mellom 3 forskjellige vibrasjonsnivåer og 4 forskjellige vibrasjonsmønstre.

My body is building, building to an explosion – with the relentless vibrations. – Ana Steele.

Den kraftige motoren i egget sørger for å tilfredsstille deg, selv om herren over fjernkontrollen er langt unna. Ta en tur ut, og kontroller hverandres nytelse. Fifty Shades of Grey - Rechargeable Remote Control Egg er klar til spennende lek, enten du er alene eller sammen med en partner. Egget er vanntett, så det kan fint brukes i dusjen eller sammen med en partner.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Rechargeable Remote Control Egg
  • Lader
  • Oppbevaringspose

Anbefalt tilbehør til Fifty Shades of Grey - Rechargeable Remote Control Egg

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - Rechargeable Remote Control Egg ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
hanoghenne om Fifty Shades of Grey - Rechargeable Remote Control Egg
Vurdering
Lengre rekkevidde enn noe annet fjernstyrt egg vi har brukt!
😉 om Fifty Shades of Grey - Rechargeable Remote Control Egg
Vurdering
Som bæreren av "egget " er det spenningen som får karakteren... Sitter godt på plass uten ubehag, men den høres godt... Så den bør brukes på plasser hvor det er litt bakgrunn støy. Passer dårlig under en middag hos svigers for å si det sånn... Men en pluss for at den også kan brukes som stimulator for klitoris, der var den meget god 🖒.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Rechargeable Remote Control Egg
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X