Magic Motion Flamingo Wearable Vibrator Rosa - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Sex i det fri har aldri vært enkelere! Flamingo fra Magic Motion er designet spesielt for deg som vil bli stimulert uten at noen vet det. Det vibrerende egget sitter godt på plass under klærne, så bruker du bare telefonen til å velge vibrasjonshastighet og -styrke. Appen lar deg også bruke musikken du hører på som kontroll, eller la din partner styre din nytelse, selv over internett!

Flamingo bruker Magic Motions App for enkel betjening, den gir deg uendelige muligheter for spennende opplevelser hjemme eller ute i det fri. Flamingo kan bruke musikken på telefonen for å styre vibrasjonene, la omgivelsene stimulere deg med stemmestyringen, eller bruke telefonens bevegelser for å styre vibratoren. Du kan også invitere andre til å ta kontrollen over internett, perfekt for par i langdistanseforhold eller andre som vil prøve noe nytt og spennende.

Flamingo stimulerer G-punktet og klitoris med sin ergonomiske form, den passer perfekt under klærne for din ekshibisjonistiske side. Vibratoren er dekket av fløyelsmyk silikon som er veldig enkel å rengjøre etter bruk. Lading skjer via den medfølgende USB-kabelen. Flamingo kan også brukes uten App hvis ønskelig, da benytter du bare knappene på selve vibratoren.

Spesifikasjoner

  • Vaginakuler
  • Lengde: ca. 7,2 cm
  • Tykkelse: ca. 3,0 cm
  • Appnavn: Magic Motion (App Store/Google Play)
  • Støtter: iPhone 4S+ og Android 4.3+ Bluetooth 4.0
  • Batteritid: ca. 4 t
  • Flamingo er dekket av ren silikon.

Inkludert i esken

  • Magic Motion Flamingo
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Magic Motion Flamingo Wearable Vibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Magic Motion Flamingo Wearable Vibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.