Trådløs mini vibratoregg - Lys oransje - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Trådløs mini vibratoregg - Lys oransje

kr 39 kr 79
Spar 50%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
3300
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Trådløs mini vibratoregg - Lys oransje kan brukes på brystvorter og klitoris. Egget kan også brukes inne i vagina for å stimulere g-punktet. Det følger med 2 stk LR 1130 batterier. Batteriene har en levetid på 60 minutter. Denne er vanntett, med auto justerbar vibrering. Bryteren sitter under ”vibratorkroppen”. Designet på dette vibratoregget gjør at du kan bruke den både uten for og inne i vaginaen. Man tar bare å putter fingeren inn i ringen som henger som en hale etter ”kroppen”. Farge: Hud Lengde: 3,5 cm Batterier: 2xLR1130 Diameter: 26 mm

Inkludert i esken

  • Trådløs mini vibratoregg - Lys oransje
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Trådløs mini vibratoregg - Lys oransje. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Trådløs mini vibratoregg - Lys oransje
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!