African Lover Dildo - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

African Lover Dildo

kr 289
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
5602
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Som skrevet, sort dildo i et naturlig utseende med et kraftig penishode og et pirrende blikkfang. Den har en "sugekopp" under så det er bare og sette den der du måtte ønske og resten er vel opp til fantasien:) Ta den med deg i dusjen eller badekaret etter en lang dag å den vil nok være med på og senke musklene. Ikke glem et deilig glidemiddel! Det gjør opplevelsen ytterst god. Den er 23 cm lang Omkrets på 4-4,5 cm Matriale er: PVC Så dette er en "african lover" som nok vil gi deg mange temmelig hete stunder.... Hvor bare fantasien kan stoppe deg. Deilig alene men også sammen med partneren.

Inkludert i esken

  • African Lover Dildo
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert African Lover Dildo ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mc- om African Lover Dildo
Vurdering
Kjæresten min elsker denne :-)
Diggern om African Lover Dildo
Vurdering
Stor og kraftig dildo, som er bøyelig. God oppvarming før den taes i bruk, så er den veldig god analt med godt glidemiddel. Godt å kjenne dens markante hode og blodårene når den presses inn. Verdt hver en krone.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

African Lover Dildo
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!