Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp Hud - Dildo - Nytelse.no
40 60 46 66
Kundeservice, man - fre 8-16

Raske og anonyme leveranser
Din trygghet er viktigst for oss
Nytelse.no er sertifisert hos Trygg E-handel
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken til deg i dag!
Basix Dildo 6
Vis større bilde

Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp Hud

Lagerstatus: Bestilt fra leverandør
kr 198
Bestilt fra leverandør

Myk dildo med markert penishode og deilige detaljert langs skaftet. Dildoen er laget av ekte amerikansk gummi uten ftalater og latex - du kan trygt kose deg så mye du vil! Skaftet ender i to deilige baller med sugekopp under som kan festes på alle glatte overflater for ekstra deilige posisjoner. Ikke glem glidemiddel!

Usikker på hvilken dildo du skal velge? Les vår guide Slik finner du riktig dildo for deg!

Spesifikasjoner:
Lengde: 15 cm
Tykkelse: ca. 3,8 cm
Inkludert i esken:
Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp

Anbefalt tilbehør - Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp

Andre kjøpte også

Kundekommentarer (3)

Vi mener selvfølgelig at Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp er et fantastisk produkt! Ønsker du flere synspunkter har vi mange flotte kunder som gjerne vil dele sine erfaringer med deg, under finner du alle kundekommentarer for dette produktet. Har du egne erfaringer du gjerne vil dele? Registrer kommentar
 • LOL, 15. feb 2018
  Kundekommentarer
  Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg elsker denne. Den ser veldig realistisk ut, sugekoppen er sterk og den sitter meget godt fast på flate overflater og den er hard og god å bruke om man er nysgjerrig. Det enste jeg kan klage på er at den har en veldig plastikk lukt i begynnelsen som er vanskelig og få bort. OBS må vaskes et par ganger godt før bruk.
 • Elskersex, 22. des 2015
  Kundekommentarer
  Kan ikke annet en å skryte av denne dildoen. Som eksperimentell og nysgjerrig mann så har jeg sett meg om etter en dildo med sugekopp slik at jeg har hatt hendene fri til å bruke fleshlight samtidig. Sugekopper sitter som støpt på glatte flater, så har ikke hatt noen problemer med at den løsner. Selv om den er myg og god utenpå så er selve skaftet forholdsvis stift inni så den bøyer seg ikke. Denne hadde vært for stor for meg som første dildo, så anbefaler å prøve en litt mindre som nybegynner. Eventuelt bruke en mindre for å vare opp for så å gå over på denne. Anbefaler også analdusj før bruk og rikelig med glidemiddel, for da blir alt så mye deiligere underveis.
 • Analkongen98, 27. aug 2015
  Kundekommentarer
  Som en mann, så er det gjerne litt tabu og like den opp i nummer 2. Men jeg er 100 hetero, og det er ikke noe galt med det. Syntes det er konge og bli tatt av dama med strap-on. Men, nok om det: Gutter: Ikke vær redd av utseendet, jeg skjønner, det er en replica av en penis, men det gjør ingenting. Du blir ikke homo for det om. Jeg har selv vært skeptisk på og kjøpe noe som ser ut som en penis, så jeg har prøvd en del andre vibratorer/dildoer som ikke ligner på en penis. Med det sagt så har jeg aldri vært fornøyd, pga stoffet. Skal du virkelig finne guldet så må du kjøpe en sånnen her. Dette her var rett og slett konge! Tips til folk som er nye til anal onani, vær forsiktig med disse. Ikke ta på glidemiddel og bare stikk den i ræva, begynn forsiktig, slapp helt av og ta en finger/2 in og varm opp først. Hvis du bare stikker den inn, så vil du få veldig vondt. :) 10/10.

Registrer kommentar

Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Har du erfaring med dette produktet kan du legge inn dine kommentarer under, både positive og negative erfaringer mottas med takk.
Karakter:
VÅRE MERKEVARER:
Facebook Instagram Youtube Snapchat
Følg oss og få de beste tilbudene!
Vi sender ut nyhetsbrev med gode tilbud, rabattkoder, nyheter og annet spennende innhold. Meld deg på du også!
Vi sender maksimum to nyhetsbrev i uken. Din informasjon vil ikke bli benyttet til andre formål. Du kan melde deg av igjen når som helst.
Firmainformasjon
Nytelse.no, Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand
Org. nr. 985891974

kundeservice@nytelse.no

facebook.com/NytelseAS

Om oss - Nytelse.no
Nytelse.no har siden 2003 levert erotiske produkter og homeparty over hele landet. Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. 15:00. Alle pakker er selvfølgelig helt anonyme uten informasjon om avsender.

Les mer om Nytelse.no

Vi godtar kun bestillinger fra personer som er over 18 år.
Alle modeller på denne siden var over 18 år når de ble avbildet.

© 2003 - 2019 Nytelse.no
PrisgarantiMiljøfyrtårn
Inspirasjon
Kundeinformasjon