Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTDES23! Tilbudet gjelder kun ut søndag 11. desember!200 kroner i rabatt med NYTDES23 - kun tom. 11.12!
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp

kr 219
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Hud
6911
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Myk dildo med markert penishode og deilige detaljert langs skaftet. Dildoen er laget av ekte amerikansk gummi uten ftalater og latex - du kan trygt kose deg så mye du vil! Skaftet ender i to deilige baller med sugekopp under som kan festes på alle glatte overflater for ekstra deilige posisjoner. Ikke glem glidemiddel!

Spesifikasjoner

 • Dildo
 • Lengde: 15 cm
 • Tykkelse: ca. 3,8 cm

Inkludert i esken

 • Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
LOL om Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp
Vurdering
Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg elsker denne. Den ser veldig realistisk ut, sugekoppen er sterk og den sitter meget godt fast på flate overflater og den er hard og god å bruke om man er nysgjerrig. Det enste jeg kan klage på er at den har en veldig plastikk lukt i begynnelsen som er vanskelig og få bort. OBS må vaskes et par ganger godt før bruk.
Elskersex om Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp
Vurdering
Kan ikke annet en å skryte av denne dildoen. Som eksperimentell og nysgjerrig mann så har jeg sett meg om etter en dildo med sugekopp slik at jeg har hatt hendene fri til å bruke fleshlight samtidig. Sugekopper sitter som støpt på glatte flater, så har ikke hatt noen problemer med at den løsner. Selv om den er myg og god utenpå så er selve skaftet forholdsvis stift inni så den bøyer seg ikke. Denne hadde vært for stor for meg som første dildo, så anbefaler å prøve en litt mindre som nybegynner. Eventuelt bruke en mindre for å vare opp for så å gå over på denne. Anbefaler også analdusj før bruk og rikelig med glidemiddel, for da blir alt så mye deiligere underveis.
Analkongen98 om Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp
Vurdering
Som en mann, så er det gjerne litt tabu og like den opp i nummer 2. Men jeg er 100 hetero, og det er ikke noe galt med det. Syntes det er konge og bli tatt av dama med strap-on. Men, nok om det: Gutter: Ikke vær redd av utseendet, jeg skjønner, det er en replica av en penis, men det gjør ingenting. Du blir ikke homo for det om. Jeg har selv vært skeptisk på og kjøpe noe som ser ut som en penis, så jeg har prøvd en del andre vibratorer/dildoer som ikke ligner på en penis. Med det sagt så har jeg aldri vært fornøyd, pga stoffet. Skal du virkelig finne guldet så må du kjøpe en sånnen her. Dette her var rett og slett konge! Tips til folk som er nye til anal onani, vær forsiktig med disse. Ikke ta på glidemiddel og bare stikk den i ræva, begynn forsiktig, slapp helt av og ta en finger/2 in og varm opp først. Hvis du bare stikker den inn, så vil du få veldig vondt. :) 10/10.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Basix Dildo 6'' (15 cm) med sugekopp
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.