Bendy G - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Bendy G

kr 298
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (4)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
7547
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

G-punkt vibrator med bøyelig skaft i silikon og en kraftig tupp som treffer hele området rundt G-punktet. Staven er hele 15 cm lang og vibratoren har 10 ulike vibrasjonsmønstre! Bendy G styres med en enkel knapp i bunnen av staven, med LED-lys som viser om vibratoren er slått på.

Spesifikasjoner

 • G-punkt
 • Lengde, stav: ca. 15,0 cm
 • Tykkelse, stav: opptil 4,0 cm
 • Batteri: 3 stk. AAA-batterier (ikke inkludert)
 • Bøyelig stav i silikon, base i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Bendy G
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 4 )

Våre kunder har vurdert Bendy G ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Klara om Bendy G
Vurdering
Står at det skal være 10 vibrasjonsmønster, men her er det kun ett. Vibratoren er på maks vibrasjon og får ikke slått den av på annen måte enn å skru den fra hverandre. Virker som knappen som skal slå av/på og skifte vibrasjons mønster er defekt.
maria om Bendy G
Vurdering
Elsket denne vibratoren! Den ga meg følelser jeg aldri har kjent før, og fikk meg til å komme som en foss.. eneste dårlige er at den ble mystisk ødelagt etter tre gangers bruk, og fungerer ikke nå lenger. Har prøvd alt mulig, men det blir ikke liv i den :( så selv om jeg krysser av to stjerner er det fordi den ble ødelagt, men produktet selv var en femstjernes! Har lyst å bestille ny men siden denne ble ødelagt tenker jeg at den nye også blir det...
Nette om Bendy G
Vurdering
Bra størrelse og gode vibrasjonsinstillinger. Litt høylydt, men absolutt verdt pengene.
BendyB om Bendy G
Vurdering
Denne er helt SYKT bra, til den prisen! Den ga meg orgasme etter orgasme, og er nå en av mine favoritter i nattbordskuffen. Jeg er overrasket over kraften :) Og at den kan bøyes litt er helt topp.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Bendy G
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!