Sex au Naturel - Coconut Vannbasert Glidemiddel 30 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Sex au Naturel - Coconut Vannbasert Glidemiddel 30 ml

kr 249
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12383
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Glidemiddel med pH-balanserte ingredienser for ren nytelse uten et snev av stress!

Produktinformasjon

Eksklusivt glidemiddel med mild duft av kokos. Sex au Naturel Coconut er glidemiddelet for deg som vet at sex er en allsidig aktivitet hvor alle sansene stimuleres samtidig.

Glidemidler er fint for sexleketøy, penetrering og lek med fingrene, men Bijoux Indiscrets ville lage et glidemiddel som var perfekt til oralsex også. Enten du koser deg alene eller med en, eller flere, partnere er det viktig med et godt glidemiddel - ikke bare for å redusere friksjon og ubehag, men for å skape tryggheten som skal til for å kunne slappe helt av.

Glidemiddel for oralsex? Selvfølgelig er naturlige dufter og det å kjenne partnerens kropp mot tungen viktig, men det er ikke alle som er like trygge på sin egen kropp. Selvtillit trenger ikke være noe somer er enten av eller på, med Sex au Naturel kan du starte forsiktig og nyte opplevelsen fra første stund og samtidig glede deg over oppmerksomheten fra din partner.

Sex au Naturel Coconut er vegansk, dermatologisk testet og pH-balansert for bruk i intimsonen.

Naturlige ingredienser kjennetegner Sex au Naturel fra Bijoux Indiscrets. Kvalitet på høyde med de mest eksklusive hudpleieprodukter og lang erfaring med seksuell velvære gir deg lindring som ikke forstyrrer din naturlige balanse.

Spesifikasjoner

 • Glidemiddel fra Bijoux Indiscrets
 • Volum: 30 ml
 • Holdbarhet: 3 måneder etter åpning
 • Ingredienser: Aqua, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Lactate, Sodium Benzoate, Aroma, Lactic Acid
 • Vegansk

Inkludert i esken

 • Sex au Naturel - Coconut Vannbasert Glidemiddel 30 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Sex au Naturel - Coconut Vannbasert Glidemiddel 30 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sex au Naturel - Coconut Vannbasert Glidemiddel 30 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
X
Norges mest solgte adventskalender for voksne - kun hos Nytelse.no!