Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Herrevibrator

Vibratorer for menn - Alt du trenger å vite
Vibratorer for menn er et sexleketøy som er spesielt designet for menn og som simulerer oralsex på en helt unik måte. Den passer godt både med og uten partner, så det er kanskje ikke så rart dette er en av våre mest populære kategorier hos gutta?
Disse vibratorene kan være en flott måte å utforske ens egen seksualitet på og kan gi intense og tilfredsstillende orgasmer. Det finnes mange forskjellige typer vibratorer for menn, og det er viktig å finne en som passer dine behov og preferanser.
Noen av de vanligste typene vibratorer for herrer inkluderer masturbators, slikke- og blowjob stimulatorer og penisringer. Masturbatorer er utformet for å imitere vaginaer eller anus og slikke- og blowjob stimulatorer er utformet for å imitere oralsex. Disse forskjellige sxleketøyene kan gi en realistisk og intens opplevelse under onani. Penisringer kan øke ereksjon og nytelse, særlig med en partner.
Før du kjøper en vibrator er det viktig å vurdere størrelsen, materialet og funksjonene. Noen vibratorer har flere hastigheter og vibrasjonsmønstre, mens andre har ekstra funksjoner som fjernkontroll eller oppvarming. Det er også viktig å velge en størrelse og form som passer dine behov og preferanser.
Når du bruker en vibrator, er det viktig å bruke rikelig med glidemiddel for å øke komforten og nytelsen. Det er også viktig å rengjøre vibratoren grundig etter hver bruk for å unngå infeksjoner og øke levetiden til eketøyet.
Vibratorer for herrer kan være en fantastisk måte å utforske din egen seksualitet på, og kan gi deg intense og tilfredsstillende orgasmer. Utforsk de forskjellige alternativene og velg en vibrator som vil gi deg den ultimate nytelsen og glede.
Les mer
Sortering: Bestselgere

Herrevibrator


Vi har alle hørt om vibratorer og hvordan de kan gi kvinner ekstra nytelse. Men visste du at det finnes vibratorer spesielt designet for menn? Herrevibratorer er et relativt nytt tilskudd på sexleketøymarkedet, men de har allerede vist seg å være svært populære blant menn som ønsker å utforske sin egen seksualitet eller forbedre opplevelsen med en partner.
En herrevibrator, også kjent som en penisvibrator, er et sexleketøy som kan gi ekstra intens stimuli under onani eller samleie. Det finnes mange forskjellige typer herrevibratorer på markedet, fra enkle vibrerende ringer til mer avanserte modeller som kan gi alt fra vibrasjon til sugende følelser. Disse sexleketøyene kan være en flott måte å utforske nye former for nytelse og oppdage hva som fungerer best for deg og din partner.

Funksjoner


En herrevibrator er en sexleketøy som er spesielt utviklet for menn. Den er designet for å gi deg en ekstra stimulering og øke din seksuelle nytelse. Her er noen av funksjonene som du kan forvente å finne på en herrevibrator:
• Vibrasjon: De aller fleste herrevibratorer har en vibrasjonsfunksjon som kan justeres i styrke og hastighet.
• Tekstur: Mange herrevibratorer har en teksturert overflate som gir ekstra stimulering og nytelse.
• Form: Herrevibratorer kommer i mange forskjellige former og størrelser, slik at du kan finne en som passer perfekt til deg og dine preferanser.
• Materialer: Herrevibratorer er vanligvis laget av myke og behagelige materialer som føles godt mot huden.

Ulike typer herrevibrator


Det finnes mange forskjellige typer herrevibratorer, og det kan være vanskelig å vite hvilken som passer best for deg. Her er noen av de vanligste typene:
• Prostatastimulatorer: Disse herrevibratorer er spesielt utviklet for å stimulere prostata, som er en erogen sone for mange menn som sitter i analen.
• Penisringer: En penisring er en ring som plasseres rundt penis og gir ekstra stimulering under samleie eller onani.
• Masturbatorer: Disse herrevibratorer er utviklet for å gi deg en realistisk følelse av penetrering under onani.
• Fjernstyrte vibratorer: Disse herrevibratorer kan styres med en fjernkontroll eller via app, slik at du kan nyte nytelsen uten å måtte holde vibratoren selv.

Fordelene med en herrevibrator


Vi er begeistret for å kunne fortelle deg om fordelene med å bruke en herrevibrator! Her er noen av de viktigste fordelene:
• Økt nytelse
En herrevibrator kan gi økt nytelse for både deg og din partner. Ved å stimulere penis og testiklene på nye måter, kan du oppleve en mer intens orgasme.
• Bedre erektil funksjon
Penisringer kan øke ereksjon og nytelse, særlig med en partner. Ved å bruke en herrevibrator med en penisring, kan du oppleve en hardere og mer langvarig ereksjon.
• Variert stimulering
Før du kjøper en vibrator er det viktig å vurdere størrelsen, materialet og funksjonene. Noen vibratorer har flere hastigheter og vibrasjonsmønstre, mens andre har ekstra funksjoner som fjernkontroll eller oppvarming. Det er også viktig å velge en størrelse og form som passer til din kropp og preferanser.
• Brukes alene eller med partner
En herrevibrator kan brukes alene eller sammen med en partner. Du kan bruke den til å utforske din egen kropp og seksualitet, eller du kan inkludere den i forspillet med din partner.
• Bedre helse
Studier har vist at regelmessig orgasme kan ha helsefordeler som redusert stress, bedre søvn og økt immunitet. Ved å bruke en herrevibrator kan du oppleve hyppigere og mer intense orgasmer, som kan bidra til bedre helse og velvære.

Hvordan bruke en herrevibrator


Vi forstår at det kan være litt skremmende å prøve en herrevibrator for første gang, men det trenger ikke å være det! Med litt forberedelse og kunnskap om bruksprosessen, vil du snart oppleve en helt ny verden av nytelse.
• Forberedelser:
Før du begynner å bruke en herrevibrator, er det viktig å sørge for at du har alt du trenger. Her er noen tips for å forberede deg:
Velg en vibrator som passer dine behov og ønsker. Det finnes mange forskjellige typer herrevibratorer på markedet, så velg en som passer til dine preferanser.
• Les bruksanvisningen nøye:
Det er viktig å forstå hvordan vibratoren fungerer og hvordan du skal bruke den riktig for å unngå skader eller ubehag.
Sørg for at vibratoren er ren og lades opp før bruk. Det er viktig å holde vibratoren ren og hygienisk for å unngå infeksjoner eller irritasjoner.
Bruk et vannbasert glidemiddel for å gjøre opplevelsen mer behagelig og unngå ubehag eller irritasjon.
• Bruksprosess:
Når du er klar til å bruke herrevibratoren, er det noen ting du bør huske på for å få mest mulig ut av opplevelsen:
Start sakte og forsiktig. Det kan ta litt tid å venne seg til følelsen av vibrasjonene, så begynn med lav hastighet og øk gradvis etter hvert som du blir mer komfortabel.
• Plasser vibratoren på riktig sted.
Herrevibratorer er designet for å stimulere prostata, perineum, skaft eller penishode, så sørg for å plassere den på riktig sted for å oppleve maksimal nytelse.
• Utforsk:
Utforsk forskjellige hastigheter og vibrasjonsmønstre. Herrevibratorer har vanligvis flere hastigheter og vibrasjonsmønstre å velge mellom, så prøv deg frem og finn ut hva som fungerer best for deg.
Fortsett å bruke glidemiddel etter behov. Hvis du føler at vibratoren begynner å tørke ut eller forårsake ubehag, bruk mer glidemiddel for å gjøre opplevelsen mer behagelig.
Rengjør vibratoren grundig etter bruk. Det er viktig å holde vibratoren ren og hygienisk for å unngå infeksjoner eller irritasjoner.
Vi håper disse tipsene vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din herrevibratoropplevelse. Husk å ta det sakte, vær forsiktig og nyt reisen!
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!