Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator

kr 669
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10697
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Satisfyer Men Heat Vibration har en innovativ varmefunksjon for en ekstremt realistisk følelse. Den myke kanalen omslutter penis med deilige vibrasjoner og får deg til å komme igjen og igjen.

Nyheten Satisfyer Men Heat Vibration er en liten herrevibrator som raskt blir en favoritt når du skal kose deg på egen hånd. Varmefunksjonen kan justeres opp til 40 grader, den varme kanalen føles utrolig realistisk ut og vil gi deg helt fantastiske runder med klimaks på rekke og rad. Velg mellom mange ulike vibrasjonsrytmer og eksperimenter med varme og vibrering for timesvis med variert nytelse.

Herrevibratoren gir menn noe de ikke har hatt tidligere - en liten og enkel vibrator med diskré design og varmefunksjon for økt realisme. Satisfyer Men Heat Vibration er oppladbar og 100% vanntett, du kan til og med bruke den i dusjen eller badekaret!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Men Heat Vibration
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!