Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTDES23! Tilbudet gjelder kun ut søndag 11. desember!200 kroner i rabatt med NYTDES23 - kun tom. 11.12!
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

The Milker Pro Edition Automatic Masturbator

kr 4 389
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12917
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Len deg tilbake og la The Milker gjøre jobben for deg!

Produktinformasjon

Len deg tilbake og la The Milker Pro Edition gjøre jobben for deg! Denne automatiske masturbatoren er spesialdesignet for deilig og realistisk penisstimulering. Maskinen kommer med en silikonhylse som er utstyrt med en rekke riller og nupper for ekstra stimulering. I tillegg følger det også med en oppladbar bulletvibrator som du kan plassere i hylsen for ekstra stimulering! Vibratoren har 3 vibrasjonshastigheter og 7 forskjellige mønstre.

Plugg maskinen inn i stikkontakten og koble slangene mellom hylsen og maskinen. Merk: Slangen krever 1 AAA-batteri, som ikke er inkludert. Påfør nok vannbasert glidemiddel på både penis og hylsen og plasser stroppen nederst på testiklene slik at hylsen holder seg på plass. Maskinen leverer opptil 3000 RPM med sugende og vibrerende multi-speed funksjoner som du enkelt kan kontrollere med den trådløse fjernkontrollen. Slå på maskinen og oppdag favorittinnstillingen din, mulighetene er uendelige!

Rengjør hylsen etter bruk med lunkent vann og vibratorrens, og la den tørke helt. Bruk helst et vedlikeholdspulver for å minimere at materialet fester seg til seg selv. Du kan tørke av vibratoren med en våt klut og vibratorrens. Tørk den med en lofri klut.

Spesifikasjoner

 • Herrevibrator fra LoveBotz
 • Lengde, hylse: ca. 19,50 cm
 • Diameter: ca. 2,50 cm
 • Materiale: ABS, TPE, silikon

Inkludert i esken

 • The Milker Pro Edition Automatic Masturbator
 • Bulletvibrator
 • Fjernkontroll
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert The Milker Pro Edition Automatic Masturbator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

The Milker Pro Edition Automatic Masturbator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.