Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fantasy X-Tensions - Real Feel Enhancer 5,5'' (14 cm) - Hud

kr 339
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
7621
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Dette er en penishylse som gir det 33% tykkere penis! Den passer til alle, for du kan klippe den til og den er meget elastisk. Hullet i tuppen gjør at mannen også får maks ut av opplevelsen og kjenner alt som skjer!

Fantasy X-Tensions er laget i realistisk Fanta Flesh fra Pipedream og sitter som støpt rundt penis. Hylsen føles ekte ut både for deg og din partner, og den er myk nok til at du føler din partners kropp og bevegelser gjennom gummien. Penishylsen har en ring nederst, som du trer rundt ballene. Dette gjør både at den sitter bedre, og at du holder ut lenger!

Fantasy X-Tensions kommer i flere lengder og tykkelser, velg den som passer deg og din partner best - så kan du gi alt du har, og mer til! Hver hylse er myk og elastisk slik at den tilpasser seg din lengde og tykkelse. Denne kan du også klippe i tuppen på, slik at den passer deg perfekt!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fantasy X-Tensions - Real Feel Enhancer 5,5'' (14 cm) - Hud
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fantasy X-Tensions - Real Feel Enhancer 5,5'' (14 cm) - Hud ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Leah 31 om Fantasy X-Tensions - Real Feel Enhancer 5,5'' (14 cm) - Hud
Vurdering
Dette var en helt fantastisk opplevelse. Mannen overrasket meg med denne, og følelsen av å bli fylt var deilig. Fikk min første vaginale orgasme ever. Han var også fornøyd og hadde ingen problemer med å komme. Han er normalt utstyrt men ble mye tykkere med denne. Blir nok mye brukt fremover)
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fantasy X-Tensions - Real Feel Enhancer 5,5'' (14 cm) - Hud
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.