Fantasy X-Tensions - Vibrating Real Feel 2'' - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fantasy X-Tensions - Vibrating Real Feel 2''

kr 298
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
7617
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Nå kan du forvandle din penis til en ekte sexmaskin! Men denne nye penishylsen kan du tilfredsstille din partner med deilige vibrasjoner i tillegg til en lengere og tykkere penis. Uten kostbart utstyr eller medisiner, kan du øke din penislengde med 5,1 cm og gjøre den 33% tykkere.


Fantasy X-Tensions er laget i realistisk Fanta Flesh fra Pipedream og sitter som støpt rundt penis. Hylsen føles ekte ut både for deg og din partner, og den er myk nok til at du føler din partners kropp og bevegelser gjennom gummien. Penishylsen har en ring nederst, som du trer rundt ballene. Dette gjør både at den sitter bedre, og at du holder ut lenger!


Denne penishylsen har en klitorisstimulator med små nupper, slik at din partner får maksimalt ut av vibreringen. Penishylsen tåler vann, slik at dere kan nyte hverandre i det våte element.


Fantasy X-Tensions kommer i flere lengder og tykkelser, velg den som passer deg og din partner best - så kan du gi alt du har, og mer til! Hver hylse er myk og elastisk slik at den tilpasser seg din lengde og tykkelse.

Spesifikasjoner

 • Penishylse fra Fantasy X-tensions
 • Lengde: 15,5 cm
 • Tykkelse: 4,5 cm
 • Innvendig diameter: 2 cm (elastisk)
 • Hylsen er laget i ren TPE-gummi (Fanta Flesh) uten ftalater

Inkludert i esken

 • Penishylse
 • En vibrerende bullet
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fantasy X-Tensions - Vibrating Real Feel 2'' ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Julianne om Fantasy X-Tensions - Vibrating Real Feel 2''
Vurdering
Haha, dette var en sann glede! Utrolig spennende for både meg og typen at han plutselig hadde et "monster" mellom beina. Enda bedre ble det når vi testet vibratoren. Jeg kom igjen og igjen. Anbefales, fordi det var både gøy, pirrende og deilig!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fantasy X-Tensions - Vibrating Real Feel 2''
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X