EasyToys Men Only Vibrerende Penisring Sort - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Black Friday Madness ▶ klikk her!

EasyToys Men Only Vibrerende Penisring

kr 186 kr 339
Spar 45%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Sort
13016
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Denne vibrerende cockringen fra EasyToys-kolleksjonen sørger for at begge partnere nyter sex enda mer og over lengre tid. Ringen er designet for å få ereksjonen til å vare lenger og for å stimulere klitoris.

Ringen er myk og elastisk, så den har alltid en perfekt passform. Bulletvibratoren på innsiden av ringen er enkel å skru av og på ved hjelp av trykknappen. Den ene siden av ringen har små nupper for en perfekt stimulering av klitoris under penetrering!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • EasyToys Men Only Vibrerende Penisring
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert EasyToys Men Only Vibrerende Penisring. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

EasyToys Men Only Vibrerende Penisring
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!