Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-Ring

kr 189
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (7)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
6936
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Myk penisring med vibrator for delt glede og økt nytelse når dere har sex. Ringen er laget i myk og hudvennlig silikon for best mulig komfort.

Yours and Mine er det perfekte tilbehøret til en erotisk kveld med din partner. Den myke ringen gir en hardere og mer langvarig ereksjon, mens vibratoren er plassert slik at den treffer klitoris ved hvert støt.

Dette produktet er en del av Fifty Shades of Grey - The Official Pleasure Collection. Alle produktene i serien er designet i England og godkjent av forfatteren E.L. James.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-Ring
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 7 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-Ring ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Luringen om Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-Ring
Vurdering
Billig og bra ring! Vibratoren traff klitoris godt og ereksjonen min ble knallhard! Anbefales 😊
Mann 27 om Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-Ring
Vurdering
Kjøpte denne for en tid tilbake for å teste sammen med samboeren. Ringen sitter godt og materialet er behagelig, så lenge den ikke blir sittende på altfor lenge (kan noen ganger bli litt sårt uten rikelig med glidemiddel). Ereksjonen blir definitivt hardere noe som føles deilig for begge to. Vibrasjonene gjorde mer for henne enn for han, men kunne gjerne ha vært kraftigere. Alt i alt en deilig opplevelse og noe som vil bli brukt med jevne mellomrom av oss. Prisen er absolutt ikke avskrekkende, noe som er en fordel om man ønsker å teste en vivrerende
Mann29 om Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-Ring
Vurdering
Kona kjøpte denne som en overraskelse til meg, var strålende fornøyd. Da den gjorde ereksjonen mye mer fyldig. Vibrasjonen gjorde ikke så mye for meg, men den gjorde underverker for henne. Hun liker vibrasjoner på klitoris, men det beste sa hun var at hele staken min vibrerte inni henne, og hun kom av at jeg bare var inni henne uten at bulletn rørte klitorisen hennes
Ringenesherre om Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-Ring
Vurdering
Fin som en start-ring for å se om penisring er noe for deg. Etter hvert vil du ha noe som sitter bedre, og gir kraftigere vibrasjoner. Minus med utskiftbare batterier, men mye moro for en billig penge!
Dan Johan om Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-Ring
Vurdering
Penisringen til Fifty shades falt virkelig i smak. Passe stram rund skaftet på penis og holdt meg skikkelig hard under hele seansen. Vibreringen på penisringen var pirrende, men kunne tenkt meg litt kraftigere vibrering så hadde den vært helt klimax. Men uten tvil et produkt som jeg vil anbefale til alle menn som vil ha en pirrende penisring. Følte og at jeg fikk mer nytelse med penisringen på.
Kjæresten min kan å bekrefte at penisen min var knallhard under seansen og hun oppnådde flere orgasmer enn til vanlig uten penisring fra fifty shades. Virkelig en nytelse for begge to, så løp og kjøp!
Fifthy shades of K om Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-Ring
Vurdering
Fantastisk penisring som sitter stramt og godt rundt både rot og baller om du vil. Deilig vibrering som gjør at partneren din får ekstra nytelse og sterkere orgasme. Jeg føler selv jeg kommer litt fort, men med denne holder jeg minst dobbelt så lenge og selv etter utløsning kan jeg kjøre på litt til 👍
Anita om Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-Ring
Vurdering
Brukervennlig, god vibrasjon og gjør jobben sin utrolig godt. Første penisring jeg har vært med å prøvd, men blir ikke den siste 🎉
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-Ring
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.