Bucked Smokey Wrangler Onanikrem 120 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Bucked Smokey Wrangler Onanikrem 120 ml

kr 179
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11049
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Smokey Wrangler er kremen som gir deg bedre sex på egen hånd. E-vitamin og kokosnøttolje virker fuktighetsgivende slik at du virkelig kan kjøre på, mens den maskuline duften av oljet lær gir deg energien du trenger.

Smokey Wrangler fra Bucked er et vannbasert glidemiddel for menn med ekstra tykk konsistens og fuktighetsgivende egenskaper. Den maskuline duften er like fristende for deg som din partner, og skaper den rette stemningen for deilig erotisk massasje. Kos deg på egen hånd eller sprit opp forholdet med Smokey Wrangler onanikrem!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Bucked Smokey Wrangler Onanikrem 120 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Bucked Smokey Wrangler Onanikrem 120 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Bucked Smokey Wrangler Onanikrem 120 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!